Buysen
      GezondheidsWinkel
     HealthShop
     GesundheitsLaden
     Boutique de Santť
\
  


Rijksweg centrum 103    
 (hoek kummenaedestraat)
    
A world of                6161 ED  Geleen    
 healthy solutions          046-4759003    
    
open: di t/m vr: 9-18u. za 9-17u    

Bestellen per e-mail of in WebShop     

vitamines
supplementen
sportvoeding
kruiden   SchŁssler
homeopathie
Bach bloesems
etherische olie
afslanken  sex

cosmetica
huidverzorging
Phyto shampoo
Hauschka cosmetica
parfumerie 4711
Schoonheidssalon
Pedicure Manicure
Definitieve ontharing

orthopedie
bandages en braces
steunkousen kussens
inlegzolen klompen
gezondheidssandalen
warmte ondergoed
Bloeddrukmeters
weegschalen 

Alternatief
Zoutpijp Oorkaarsen
Neusdouche SeaBand
Edelsteen hangers
Bolletjes armband
ColloÔdaal Zilver
Magnesium sulfaat
Haarlemmer olie

Drogisterij
reformvoeding
geitenmelk  kokosolie
staalwaren  massage
 anti muggen
reflex spray
chemicaliŽn en
grondstoffen

 

Verzendkosten
in NL en B vanaf
 75,00 euro GRATIS
Uw bestelling wordt
snel en veilig bezorgd
door PostNL / Bpost
Worldwide shipping

             Zoeken (typ het hele woord):   

inhoud

nieuws route bestel info e-mail

 

Equilac Paardenmelk | Psorinol | Nanny Geitenmelk babyvoeding

Nannycare Geitenmelk 

 

 

 

 

NANNYcare Geitenmelkvoeding

NANNYcare is de eerste op geitenmelk gebaseerde voeding die volledig voldoet aan de normen van de FAO/WHO zoals die werden vastgelegd in de Codex Alimentarius. NANNYcare biedt een uitstekend alternatief voor koemelk bij zuigelingen en kinderen die geen koemelk verdragen of het gewoon niet goed doen op koemelk. NANNYcare is de enige geitenmelk die geschikt is voor babyís.

NANNYcare is afkomstig uit Nieuw-Zeeland, waar geitenmelk volgens zeer hoge normen van kwaliteit en hygiŽne wordt geproduceerd. Er worden geen groeibevorderende middelen aan de geiten gegeven. De geiten grazen in de nog nauwelijks door milieuvervuiling aangetaste natuur. Het eiwit in geitenmelk verschilt van die van koemelk. Bovendien zijn de eiwitten en vetten in geitenmelk lichter verteerbaar.

Daardoor is NANNYcare een optie voor zuigelingen en kinderen die het niet goed doen op koemelk. Op sojagebaseerde babyvoeding wordt door de WHO niet langer aanbevolen o.a. vanwege de fyto-oestrogenen die ongewenst zijn in zuigelingenvoeding. NANNYcare is uitstekend mengbaar en heeft een zachte, romige smaak.

gebruik:
meng NANNYcare met afgekoeld gekookt water, 1 losjes afgestreken maatschep per 30 ml water. Volg verder nauwkeurig de instructies op het label.

Prijs: 
400g
: 19,95 euro
900g: 39,25 euro

 

 

 

 

NANNYcare Peuter Geitenmelk

NANNYcare is een speciaal samengestelde en verrijkte geitenmelk ter ondersteuning van de dagelijkse voedingsbehoeften van kinderen van 1 tot 3 jaar. De basis van NANNYcare is geitenmelk afkomstig van vee dat graast op malse, groene Nieuw-Zeelandse weiden.

De formule is aangepast aan de voedingsbehoeften van kleine kinderen. Daarom is het verrijkt met extra ijzer, calcium, vitamine C en andere vitaminen en mineralen. NANNYcare bevat geen sucrose en toegevoegde glucosesiroop en bevat minder natrium en verzadigd vet dan gewone volle melk. NANNYcare is een goed alternatief voor koemelk- en sojagebaseerde opvolgmelk. Het voordeel van geitenmelk is dat de eiwitten en vetten makkelijker verteerbaar zijn. Het heeft een hoog gehalte aan natuurlijke nucleotiden (dit zijn molecuulgroepen waaruit ons DNA is opgebouwd) die het immuunsysteem ondersteunen.

Hoewel kinderen vanaf 1 jaar over het algemeen al zijn overgegaan op vast voedsel, blijft melk als drank een belangrijke bron van essentiŽle nutriŽnten, vooral bij kieskeurige eters. Er worden twee tot drie melkvoedingen per dag aanbevolen, 400- 600 ml per dag. NANNYcare heeft een prettig zachte en romige smaak.

Prijs: 400g 19,95 euro

 

Buysen de GezondheidsWinkel Geleen ©2012