vitamines      KH3 supplementen  kruiden   Schüsslerzouten
homeopathie
Bach remedies
etherische olie
Salus Kiezelaarde Schindele's mineralen

cosmetica
huidverzorging
Hauschka Meditopics
Schoonheidssalon
Pedicure Manicure
Definitieve ontharing electrisch of VPL
Huidverbetering

orthopedie
bandages en braces
steunkousen 
inlegzolen     klompen
gezondheidssandalen
Thermo ondergoed
Wandelwol

Alternatief
Zoutpijp Oorkaarsen
Neusdouche SeaBand
Edelsteen hangers
Colloïdaal Zilver Goud
Magnesium Epsomzout
CBD wietolie

Drogisterij
reformvoeding
 Geneesmiddelen
schaartjes en tangen
 
grondstoffen
 Reflex spray
Warmtepleisters

 

Verzendkosten
in NL en B vanaf
 50,00 euro GRATIS
Uw bestelling wordt
snel en veilig bezorgd
door PostNL / Bpost
Worldwide shipping


           Zoeken (typ het hele woord):   

inhoud

contact
 

  Definitieve epilatie | Dr. Hauschka | Salon

Definitieve epilatie

(permanente ontharing) Deutsch - Français

Verwijder uw ongewenste haren

Snel, veilig en vrijwel pijnloos - zowel voor dames als voor heren

 

Maak een einde aan de vaak langzame, lastige en pijnlijke manier van ontharen. Scheren, harsen, epileren en ontharingscrèmes behoren tot het verleden met een nieuwe en snelle ontharingsmethode: het Ellipse-systeem. Hierbij wordt gebruik gemaakt van veilig, zichtbaar licht dat uit een flitslamp komt en waarmee ongewenst haar overal op het lichaam kan worden behandeld. Zowel in het gelaat (bovenlip, kin, wangen, jukbeenderen, bakkebaarden, rond en tussen de wenkbrauwen), het lichaam (rug, borstkas, borsten, tepels), armen en benen als ook de intiemere lichaamsdelen (schaamstreek, bilnaad).

Hoe werkt de behandeling met de Ellipse?

Het zichtbare licht uit de flitslamp wordt via een glasprisma naar de te behandelen plek geleid. Het haar bevat pigment (melanine) dat het licht absorbeert en omzet in warmte. Deze warmte wordt vervolgens via de haar naar het haarzakje gevoerd. Dit haarzakje wordt behandeld waardoor er geen nieuw haar meer kan groeien.

Om een zo optimaal mogelijke lichtgeleiding naar het haar te krijgen wordt er een dunne laag gel op de huid aangebracht (vergelijkbaar met gel die wordt gebruikt bij echo-onderzoek). Vervolgens wordt het handstuk van de Ellipse na elke lichtflits verplaatst over het te behandelen gebied.

Kunnen alle haren worden behandeld?
Aangezien de behandeling afhankelijk is van de absorptie van licht in het haarpigment, melanine, en de huidskleur is de behandeling het meest effectief bij donkere haren en een lichte huid. Het Ellipse-systeem is uitgevoerd met unieke software, waarmee instellingen voor allerlei soorten haar en huidskleuren zijn voorgeprogrammeerd. Zo wordt de intensiteit van de lichtstraal aangepast aan elke huid- en haartype.

Lichte haarsoorten krijgen een melaninebehandeling vooraf, waardoor ook deze haren gevoelig worden voor de lichtflitsen.

 

Hoe lang duurt een behandeling met de Ellipse?
Het glasprisma van het Ellipse-handstuk, waarmee het licht naar de huid wordt geleid, is 1 bij 5 cm, waardoor een groot aantal haren in één enkele lichtflits wordt behandeld. Een gezichtbehandeling duurt ongeveer 20 minuten, een behandeling van de rug of beide benen neemt 60 tot 120 minuten in beslag.

Is de behandeling pijnlijk?
Een verdoving is niet nodig. De meeste mensen die een behandeling hebben ondergaan, vergelijken dit met het gevoel van een elastiekje dat op de huid wordt geschoten.

filmpje

 

foto's van voor en na
de behandelingen

  


het Ellipse-apparaat

Moet ik voor of na de behandeling speciale maatregelen treffen?
Nee, het licht is veilig en zichtbaar, waardoor speciale voorzorgsmaatregelen overbodig zijn. Het is overigens wel van belang om vanaf 4 weken vóór de behandeling geen haren meer te epileren of middels harsen te verwijderen. Zo zijn er zoveel mogelijk haarzakjes met haar aanwezig, die vervolgens door het licht kunnen worden behandeld. Omdat een bruine huid ook lichtenergie opneemt waardoor de behandeling minder effectief is, kunt u voor en tijdens de behandelingsperiode beter niet zonnebaden.

Over het algemeen is nabehandeling van uw huid niet nodig, hoewel mensen met een gevoelige huid gedurende een paar dagen een verzachtende crème kunnen gebruiken. Wel is het aan te raden om al te veel zon te vermijden en om gedurende een paar weken na de behandeling een zonnebrandcrème te gebruiken (factor 20).

Hoeveel Ellipse-behandelingen heb ik nodig?
Haargroei is een cyclisch proces. Haarzakjes bevinden zich afwisselend in een rust- en groeifase. Alleen in de groeifase bevatten haarzakjes een haar en kunnen dan worden behandeld. Haarzakjes in de rustfase moeten dus 'wachten' tot ze zich in die periode van groei bevinden en door middel van de Ellipse behandeld kunnen worden. Hierdoor is het noodzakelijk de behandelingen te herhalen totdat alle haarzakjes door de groeifase zijn gegaan.

De duur en de periode van de groeicycli zijn afhankelijk van meerdere factoren, zoals de plek op het lichaam waar de haargroei voorkomt, de dichtheid en dikte van het haar, etnische afkomst, de hormonale situatie en leeftijd. Over het algemeen heeft u 4 tot 7 behandelingen nodig, elk met een tussenliggende periode van 1 tot 3 maanden.

Prijzen
Maak voor een prijsopgave een afspraak met Lizzy Buysen - Baillien Tel. 046-4759003. Zij kan u tijdens een persoonlijk informatief gesprek (gratis en vrijblijvend) na een duidelijke afbakening van het te behandelen oppervlak een exacte prijs aanbieden. Telefonisch is een prijsopgave niet beschikbaar.

Vergoeding door Ziekenfonds of verzekering
Voor bepaalde behandelingen is een bepaalde vergoeding door uw ziektekostenverzekering of ziekenfonds mogelijk. Neem kontakt op met uw ziekenfonds of verzekeraar om precies te weten voor welke vergoeding u in aanmerking komt. De nieuwe voorwaarde voor vergoeding is (naast een verwijzing van uw arts) dat de behandelaar gediplomeerd is voor elektrisch ontharen en in bezit van een speciale ANBOS-aantekening elektrisch ontharen. Lizzy Buysen - Baillien is een van de eersten in Limburg met deze ANBOS-aantekening elektrisch ontharen.

België
Woont u in België, dan is het goed om te weten dat Geleen vlak over de Nederlandse grens ligt, ter hoogte van Maasmechelen aan de E314, ongeveer 15 km ten noorden van Maastricht. Routebeschrijving. Tel. voor België: 0031-46 4759003. 
Lizzy Buysen-Baillien
is afkomstig van Tongeren en verwelkomt u graag in haar salon te Geleen.


Lizzy Buysen-Baillien is gediplomeerd schoonheidsspecialiste en met haar salon geregistreerd als kernlid bij de ANBOS Branche-organisatie met speciale aantekening voor elektrisch ontharen.

Buysen de GezondheidsWinkel Geleen ©1945-1996-2020