Buysen
      GezondheidsWinkel
     HealthShop
     GesundheitsLaden
     Boutique de Santé
\
  


Rijksweg centrum 103    
 (hoek kummenaedestraat)
    
A world of                6161 ED  Geleen    
 healthy solutions          046-4759003    
    
open: di t/m vr: 9-18u. za 9-17u    

Bestellen per e-mail of in WebShop     

vitamines
supplementen
sportvoeding
kruiden   Schüssler
homeopathie
Bach bloesems
etherische olie
afslanken  sex

cosmetica
huidverzorging
Phyto shampoo
Hauschka cosmetica
parfumerie 4711
Schoonheidssalon
Pedicure Manicure
Definitieve ontharing

orthopedie
bandages en braces
steunkousen kussens
inlegzolen klompen
gezondheidssandalen
warmte ondergoed
Bloeddrukmeters
Warmtepleisters

Alternatief
Zoutpijp Oorkaarsen
Neusdouche SeaBand
Edelsteen hangers
Colloïdaal Zilver Goud
Magnesium sulfaat
Magnesium chloride
Haarlemmer olie

Drogisterij
reformvoeding
geitenmelk  kokosolie
staalwaren  massage
 anti muggen
reflex spray
chemicaliën en
grondstoffen

 

Verzendkosten
in NL en B vanaf
 50,00 euro GRATIS
Uw bestelling wordt
snel en veilig bezorgd
door PostNL / Bpost
Worldwide shipping


             Zoeken (typ het hele woord):   

inhoud

nieuws route bestel info e-mail

 

Kruidenmengsels 

 

De trez kruiden zijn van een hoogstaande kwaliteit, die voortdurend deskundig gecontroleerd wordt, al vanaf de teelt en oogst, waarbij bestrijdingsmiddelen angstvallig worden geschuwd. Tijdens het droogproces zorgt een strenge bewaking ervoor dat de waardevolle etherische oliën zo weinig mogelijk kunnen ontsnappen.  De kruidenrmengsels zijn speciaal geselecteerd, zodat ze in deze receptuur langdurig gebruikt kunnen worden.


 

 


 


 


 


BLAAS EN NIERKRUIDEN NR. 1

Bevat o.a. guldenroede, rozebottels, berkeblad en jeneverbessen. De Blaas en Nierkruiden nr. 1 zorgen met een smakelijke thee voor een goed functioneren van uw nieren en blaas. Tevens wordt ook het lichaam grondig gereinigd en zorgen de Blaas en Nierkruiden nr. 1 voor een goede vochtbalans in het lichaam.

BLAAS EN NIERKRUIDEN NR. 2

Bevat o.a. beredruif, berkeblad, jeneverbessen, pimpernelwortel, paardestaart en kattepootjes. De Blaas en Nierkruiden nr. 2 worden aanbevolen voor een goede werking van de nieren en de blaas. Ook wordt het natuurlijk afweersysteem bevorderd en geactiveerd.

BLAAS EN NIERKRUIDEN NR. 3

Bevat o.a. kruidvlierwortel, jeneverbessen, kummel, zoethoutwortel, heermoes, beredruif, rozemarijn en klimop. Blaas en Nierkruiden nr. 3 houden blaas, nieren en urineleiders goed schoon.

BLOEDZUIVERENDE KRUIDEN

Bevat o.a. brandnetel, klitwortel, berkeblad, lievevrouwebedstro, jeneverbessen en sleedoornbloesem. Het is aan te raden de Bloedzuiverende kruiden in de vorm van een tweemaandelijkse kuur te gebruiken. Men voelt zich prettiger en schoner. Ook goed voor huid, longen en ingewanden.

DARMKRUIDEN nr. 1

Bevat o.a. sennablad, venkel, anijs en zoethoutwortel. Voor een natuurlijke stoelgang en een gezonde spijsvertering. Bevordert de inwendige reiniging en werkt mee aan het behoud van een optimaal gewicht. De thee mag net zo lang gebruikt worden als noodzakelijk is, maar je moet toch altijd naar streven naar een goede stoelgang zonder hulpmiddelen.

terug naar de inhoud

DARMKRUIDEN nr. 2

In dit kruidenrecept zit o.a. karwijzaad, venkel, kattenpootjes, duizendblad, sennablad en pepermunt. Deze samenstelling wordt speciaal toegepast voor een evenwichtig darmvolume. Het werkt darmreinigend en is goed voor de darmflora.

GAL EN LEVERKRUIDEN

Bevat o.a. rabarberwortel, gezegende distel, alsemkruid, mariadistel en pepermunt. Goed voor de lever en de galfunctie. De thee is wel behoorlijk bitter van smaak, maar dat is juist goed. Trouwens niet alleen voor de lever en gal, maar ook voor de rest van de spijsvertering. Zo zijn bitterstoffen uitermate belangrijk voor de maag.

HART EN VAATKRUIDEN

Bevat o.a. valkruid (arnica), maretak, meidoorn en paardestaart. De Hart en Vaatkruiden kruiden zorgen voor het behoud van een gezonde en normale bloeddruk. Het speciale recept is verkwikkend voor het hart. Hart en Vaatkruiden hebben een verzorgende invloed op hart en bloedvaten.

HUIDKRUIDEN

Dit kruidenrecept is samengesteld uit o.a. vuilboombast, citroenmelisse, driekleurig viooltje, vlierbloesem, berkenblad, brandnetel en marjolein. Het zorgt voor een schone, gave en gladde huid.

LUCHTWEGENKRUIDEN

Bevat o.a. wilde thijm, zoethoutwortel, zonnedauw, sleutelbloem, malveblad, en welriekend viooltje. Voor gezonde luchtwegen.

MAAGKRUIDEN

Bevat o.a. duizendguldenkruid, kummel, venkel, anijs, kalmoes en gentiaan. Maagkruiden zijn goed voor een gezonde spijsvertering en hebben een maagversterkende werking. Voor het bevorderen van een gezonde eetlust en voor het behoud een natuurlijke leverfunctie.

ONTSPANNING EN RUSTKRUIDEN

Bevat o.a. citroenmelisse, braamblad, valeriaan, hop, goudsbloem en rozemarijn. Deze samenstelling werkt ontspannend en geeft zenuwen een weldadige rust. Voor een goede en gezonde nachtrust.

PROSTAATKRUIDEN

Bevat o.a. brandnetel, kleinbloemig wilgenroosje, echinacea, kastanjebloesem en populierblad. Een unieke en doeltreffende samenstelling voor het behoud van een gezonde prostaat.

SAPRESTÉ KRUIDENDRANK

Bevat o.a. koningskaars, wilgenbast, zoethoutwortel, lindebloesem en vlierbloesem. Thee om gewoon lekker te drinken, zoveel je maar wilt. In de zomer kan je hem koud drinken. Dan is het een prima dorstlesser. In de winter heerlijk warm drinken. Dan verhoogt ie ook nog eens de weerstand van het organisme. Een kruidenthee eerste klas wordt Sapresté als je er een lepeltje echte bijenhoning in laat smelten!

SPIER EN GEWRICHTSKRUIDEN

Bevat o.a. korenbloem, goudsbloem, moerasspirea, heermoes, brandnetel, berkeblad en wilgenbast. De Spier en Gewrichtskruiden zijn het beste voor het verzorgen van gezonde gewrichten en soepele spieren. Dit kruidenrecept ondersteunt tevens een natuurlijke werking van de nieren. Van groot belang is het de thee goed warm te drinken. Zo worden de kruiden het best opgenomen door het lichaam.

SUIKERKRUIDEN

Bevat o.a. bosbessenblad, berkeblad, en galigaan als belangrijkste bestanddelen.

VERMAGERINGSKRUIDEN

Bevat o.a. maggiwortel, blaaswier (algen), vuilboombast, duizendblad en jeneverbessen. Een pondje er af en een kilootje kwijt. Wie wil dat niet. En het gaat zo gemakkelijk met de Vermageringskruiden. Thee om elke ochtend bij het ontbijt te drinken. Ben je eenmaal op je gewicht, dan zorgen de Vermageringskruiden ervoor dat je mooi op dat gewicht blijft. Tevens voel je je al snel veel fitter en actiever. Vervolgens wordt ook je algehele stofwisseling ondersteund, waardoor je sneller en efficiënter gaat afvallen.

ZEVEN KRACHT KRUIDENDRANK

7 Geneeskrachtige kruiden werken op magische wijze samen, om te komen tot wat één van de lekkerste en gezondste kruidendranken genoemd wordt: de 7 Kracht kruidendrank. Bevat citroenmelisse, brandnetel, goudsbloem, anijs, venkel, guldenroede en meikruid.

Buysen de GezondheidsWinkel Geleen ©1945-1996-2016