Buysen
      GezondheidsWinkel
     HealthShop
     GesundheitsLaden
     Boutique de Santé
\
  


Rijksweg centrum 103    
 (hoek kummenaedestraat)
    
A world of                6161 ED  Geleen    
 healthy solutions          046-4759003    
    
open: di t/m vr: 9-18u. za 9-17u    

Bestellen per e-mail of in WebShop     

vitamines
supplementen
sportvoeding
kruiden   Schüssler
homeopathie
Bach bloesems
etherische olie
afslanken  sex

cosmetica
huidverzorging
Phyto shampoo
Hauschka cosmetica
parfumerie 4711
Schoonheidssalon
Pedicure Manicure
Definitieve ontharing

orthopedie
bandages en braces
steunkousen kussens
inlegzolen klompen
gezondheidssandalen
warmte ondergoed
Bloeddrukmeters
Warmtepleisters

Alternatief
Zoutpijp Oorkaarsen
Neusdouche SeaBand
Edelsteen hangers
Colloļdaal Zilver Goud
Magnesium sulfaat
Magnesium chloride
Haarlemmer olie

Drogisterij
reformvoeding
geitenmelk  kokosolie
staalwaren  massage
 anti muggen
reflex spray
chemicaliėn en
grondstoffen

 

Verzendkosten
in NL en B vanaf
 50,00 euro GRATIS
Uw bestelling wordt
snel en veilig bezorgd
door PostNL / Bpost
Worldwide shipping


             Zoeken (typ het hele woord):   

inhoud

nieuws route bestel info e-mail

 

Basusan meetstrips | Merck indicatorstaafjes | pH-Balance
Natriumbicarbonaat
| Basentabs Pascoe | Chemicaliėn | AlkaVitae |

pH Meetstrips
De kleurschalen zoals afgebeeld op deze pagina alleen in het echt gebruiken.

 

 

Blema-Strips Basusan pH meetstrips indicator

voor het meten van zuren en basen in speeksel en de urine

De meeste processen die het leven instandhouden vinden plaats in een basisch milieu. Afbraakprocessen daarentegen vinden plaats in een zuur milieu. Denk maar aan bomen die afsterven door zure regen. In het lichaam zijn de maag en de lysosomen eigenlijk de enige plaatsen waar een zuur milieu heerst om de afbraak van voedsel mogelijk te maken. In het bloed en de cellen moet voor het behoud van de levensfuncties altijd een alkalisch (basisch) milieu heersen. Om de zuurgraad van urine en speeksel te bepalen kunt u gebruik maken van onze Basusan pH-meetstrips. Deze tweekleurige strips garanderen het nauwkeurigste meetresultaat.

Om een goed beeld te krijgen van uw persoonlijke pHgraad, houdt u de pH-waarde van uw urine gedurende minstens een week bij. Elke plas wordt gemeten, waarna de resultaten in een tabel worden bijgehouden. Gebruik Basentabs of Basusan Tablet of Poeder als het weekgemiddelde onder de 7 (pH-neutraal) ligt.

Gebruiksaanwijzing:

Scheur een teststrip van het blokje. Houdt de teststrip ca. 1-2 seconden in de urinestraal of bevochtig de strip met voldoende speeksel (niet in de mond nemen!). Vergelijk de strip vervolgens met de kleurenschaal en bepaal de bijbehorende pH-waarde. Leg de gemeten waarde vast in een tabel. Gebruik iedere strip slechts eenmaal.

inhoud: 120 strips. meetwaardebereik: pH 5,6 - 8,0. nauwkeurigheid: stappen van 0,3. lakmoes l

akmoespapie

Macherey-Nagel pH-Fix 0-14
Merck universalindikator pH 0-14 identiek.

universele zuur/basemeter teststrips ph meter indicatorstaafjes 100 plastic strips. Meetbereik pH 0 tot pH 14. nauwkeurigheid: stappen van 1.

 

Merck Spezialindikator pH 4,0 - 7,0
indicatorstaafjes zuurmeter teststrips ph meter Merck 100 plastic strips. Meetbereik pH 4,0 tot pH 7,0. nauwkeurigheid: stappen van 0,3.

 

Merck Acilit pH 0 - 6,0
indicatorstaafjes zuurmeter teststrips ph meter Merck 100 plastic strips. Meetbereik pH 0 tot pH 6,0. nauwkeurigheid: stappen van 0,5.

Merck Alkalit pH 7,5 - 14
indicatorstaafjes zuurmeter teststrips ph meter Merck 100 plastic strips. Meetbereik pH 7,5 tot pH 14. nauwkeurigheid: stappen van 0,5.

pH-Balance
Vaginale Zelftest ter herkenning en voorkoming vaginale problemen
Het is daarom zeer belangrijk deze pH-waarde regelmatig te controleren. Ook bij een verdenking op een Candida (Albicans) Schimmelinfectie is het meten van de vaginale pH van belang om de juiste diagnose te kunnen stellen. Door het tekort aan lactobacillen en stijging van de pH is de vatbaarheid voor urineweginfecties en seksueel overdraagbare aandoeningen zoals gonorroe, chlamydia, trichomoniasis en besmetting met het humaan immunodeficiėntie virus (HIV) en humaan papillomavirus (HPV) toegenomen.

Via deze unieke zelftest heeft u nu voor het eerst de mogelijkheid zelf te kunnen testen of uw vaginale pH waarde zich in het gezonde bereik bevindt. Het meten van de vaginale zuurgraad is een vast onderdeel van het onderzoek naar Vaginose. Indien u positief test op de symptomen: onaangename geur, onregelmatige vloed en een vaginale pH-waarde hoger dan 4.5 dan is Bacteriėle Vaginose vrijwel zeker als diagnose te stellen. 

Een verpakking pH-Balance bevat 5 testen waarmee u eenvoudig, snel en pijnloos over een langere periode uw vaginale pH-waarde kunt meten en tijdig een veranderende vaginale pH-waarde kunt vaststellen. 

Basentabs pH-balance Pascoe® (evt in de plaats van Salubalance)

Basentabs pH-balance van Pascoe® is nu ook in Nederland verkrijgbaar. Dit in Duitsland al jarenlang bekende voedingssupplement in tabletvorm vormt een goede aanvulling op het totale assortiment voedingssupplementen en gezondheidsproducten van SanoPharm Nederland. 

Zuur en basen - een kwestie van evenwicht 
Het uiterst delicate biochemische proces van de stofwisseling maar ook andere processen zoals het afweersysteem in ons lichaam functioneren bij de gratie van evenwicht. Zo leidt een onevenwichtig leef- en voedingspatroon tot verzuring van het organisme, dat wil zeggen dat de ph-waarde te hoog wordt. 

Het zuur-basenevenwicht in het lichaam is van groot belang. Bij het herstellen van een verstoord evenwicht is het aanpassen van het voedingspatroon essentieel. Het dieet zal minder zuurvormende voedingsmiddelen moeten bevatten en meer basenvormende. Er zijn op internet wel lijsten te vinden van allerlei producten en hun pH-waarde. Basentabs van Pascoe vullen het in het dieet aan. 


Alka® druppels Alkalife

Alka druppels is een basisch mineralen concentraat, wat bij toevoeging aan drinkwater de PH waarde ervan verhoogt. Hierdoor ontstaat basisch water. Het drinken van basisch water leidt tot de aanmaak van bicarbonaat dat direct in de bloedbanen wordt opgenomen.

Voor een optimaal zuur-base evenwicht!

De natuurlijke wijze om uw lichaam actief te ontdoen van zure afvalstoffen!

Maak met 3 druppels een glas normaal drinkwater op veilige wijze basisch!

Handzaam flesje om overal mee naar toe te nemen!

1 flesje voor een gebruik van 2 maanden!


Natriumbicarbonaat


Alka Tabs 90tabl
Alka Tabs (voorheen Bicarb-Balance®) is een combinatie van natriumbicarbonaat en kaliumbicarbonaat in tabletvorm die door de samenstelling de eigenschap heeft om langzaam en gedoseerd in de darmen op te lossen. De tablet is omhuld door een coating die ervoor zorgt dat deze niet oplost in de maag. Beschadiging van de tablet door het maagzuur wordt daarom voorkomen.

Voor een optimaal zuur-base evenwicht!

Lost op in de darmen en niet in de maag!

Vrij van dierlijke ingrediėnten en onzuiverheden!

1 potje met 90 tabletten voor 1 maand gebruik!

Details

Alka Tabs, in tabletvorm, is een combinatie van natrium- en kaliumbicarbonaat, in een gepatenteerde verhouding, met daarom heen een “time release coating”. De coating zorgt ervoor dat de pil niet in de maag oplost en dus niet wordt geneutraliseerd door het maagzuur. De pil lost pas langzaam op in de darmen.

Voor mensen die moeite hebben met het drinken van voldoende alkaline water zijn de Alka Tabs pillen een perfecte aanvulling om het lichaam te ondersteunen in een gezond zuur-base evenwicht..

Inhoud: Alka Tabs bevat 90 tabletten en is voor 1 maand gebruik.

Ingrediėnten: 1 tablet bevat 200mg kaliumbicarbonaat, 73mg natriumbicarbonaat omhuld door een "time release coating". De pillen bevatten geen dierlijke ingrediėnten en zijn geheel vrij van onzuivere bestanddelen.

Gebruiksaanwijzing: Volwassenen: 3x daags na de maaltijd. Kinderen: 1 x daags 1 tablet na de maaltijd. De tablet niet breken of kapotbijten

Alka Tabs is bescherm door het US patent 5914130.


Extra informatie

U kunt de Alka Tabs nemen in combinatie met de AlkaLife PH druppels en/of de Alka Tabs calcium tabletjes.


Alka Tabs calcium 60tabl
Alka Tabs calcium (voorheen e-Cal®) is een tablet dat bestaat uit calciumcarbonaat omhuld door een coating die ervoor zorgt dat deze niet oplost in de maag. De tablet lost geleidelijk op in de darmen. Met Alka Tabs calcium wordt zuiver geļoniseerd calcium en bicarbonaat aan het lichaam toegevoegd.

Voor een optimaal zuur-base evenwicht en behoud van sterke botten!

Voor personen die geen natrium en/of kalium tolereren en derhalve geen gewone Alka Tabs kunnen gebruiken!

Voor personen met broze botten!

Alka Tabs calcium in tabletvorm is een mineralen supplement dat bestaat uit calciumcarbonaat poeder omhuld in een "time release coating" zodat deze de maag, zonder te worden aangetast door het maagzuur, passeert. Op het moment dat het Alka Tabs calcium tablet de darmen bereikt, lost het omhulsel op en wordt het calciumcarbonaat in het bloed opgenomen.

Calciumcarbonaat in natuurlijke vorm kan onzuiverheden bevatten, waardoor de kwaliteit van het bloed kan worden aangetast. Het calciumcarbonaat in Alka Tabs calcium is geheel zuiver en daardoor een goede keuze voor mensen die hun botten willen versterken. Tevens is Alka Tabs calcium zéér geschikt voor mensen die allergisch zijn voor natrium of kalium en daardoor niet in aanmerking komen voor gewone Alka Tabs tabletten.

Inhoud: 1 doosje Alka Tabs calcium bevat 60 tabletten en is voor 1 maand gebruik.

Ingrediėnten: 220mg calciumcarbonaat omhuld door een "time release coating". De pillen bevatten geen dierlijke ingrediėnten en zijn geheel vrij van onzuivere bestanddelen.

Gebruiksaanwijzing: Volwassenen: 2x daags na de maaltijd. Kinderen: 1 x daags 1 tablet na de maaltijd. De tablet niet breken of kapot bijten.


Extra informatie

U kunt de Alka Tabs calcium tabletjes nemen in combinatie met de AlkaLife PH druppels en/of de gewone Alka Tabs tabletjes. Het doel van de drie producten is om op veilige wijze bicarbonaat aan het lichaam toe te voegen.

Alka Tabs calcium is een goede keuze voor:

- personen die allergisch zijn voor natrium en kalium
- personen die dagelijks al een te hoog natrium en/of kalium gehalte hebben
- personen met zwakke botten

Alka® Bad 1200g

Badzout om te ontzuren

Omschrijving:
Alka® Bad is uniek samengesteld basisch badzout dat het lichaam helpt met het afvoeren van losgeweekte zure afvalstoffen.

Met Alka® Bad geniet u van basische ligbaden, voetbaden en douches, waarbij via de huid de zuren in het water worden geneutraliseerd.

Helpt goed bij o.a. gewrichtsklachten, huidklachten, spierpijnen, voetschimmels, vaginale schimmels, kalknagels, aambeien, overtollig vocht, cellulitis.

Alka® Bad met:

(Bi)carbonaten voor een diepe ontzurende werking!

12 verschillende soorten edelstenen in zuivere poedervorm!

Himalayazout met 84 mineralen en sporenelementen!

Goede verhouding Calcium en Magnesium voor ontspannen spieren!

Goede verhouding Kalium en Natrium voor een optimale vochtregulering!

Buysen de GezondheidsWinkel Geleen ©1945-1996-2016