Buysen
      GezondheidsWinkel
     HealthShop
     GesundheitsLaden
     Boutique de Santé
\
  


Rijksweg centrum 103    
 (hoek kummenaedestraat)
    
A world of                6161 ED  Geleen    
 healthy solutions          046-4759003    
    
open: di t/m vr: 9-18u. za 9-17u    

Bestellen per e-mail of in WebShop     

vitamines
supplementen
sportvoeding
kruiden   Schüssler
homeopathie
Bach bloesems
etherische olie
afslanken  sex

cosmetica
huidverzorging
Phyto shampoo
Hauschka cosmetica
parfumerie 4711
Schoonheidssalon
Pedicure Manicure
Definitieve ontharing

orthopedie
bandages en braces
steunkousen kussens
inlegzolen klompen
gezondheidssandalen
warmte ondergoed
Bloeddrukmeters
Warmtepleisters

Alternatief
Zoutpijp Oorkaarsen
Neusdouche SeaBand
Edelsteen hangers
Colloïdaal Zilver Goud
Magnesium sulfaat
Magnesium chloride
Haarlemmer olie

Drogisterij
reformvoeding
geitenmelk  kokosolie
staalwaren  massage
 anti muggen
reflex spray
chemicaliën en
grondstoffen

 

Verzendkosten
in NL en B vanaf
 50,00 euro GRATIS
Uw bestelling wordt
snel en veilig bezorgd
door PostNL / Bpost
Worldwide shipping


             Zoeken (typ het hele woord):   

inhoud

nieuws route bestel info e-mail

 

BioXtra | Gengigel | Membrasin

mondverzorging

BioXtra

Het BioXtra mondverzorgingsprogramma is wetenschappelijk ontwikkeld voor de aangename behandeling. BioXtra helpt snel de ongemakken te verlichten, terwijl men tegelijk een frisse adem behoud en op natuurlijke wijze een betere mondhygiëne verkrijgt. Resultaten van jarenlang onderzoek, en gebaseerd op een nieuw patent, zijn er vijf producten die gebruikt kunnen worden in de dagelijke mondverzorging.

 


BioXtra mondspoeling

Een unieke samenstelling van natuurlijke enzymen, calcium, fluoride, etherische olie en xylitol. Het wordt aanbevolen te gebruiken na het tanden poetsen met BioXtra milde tandpasta en op elk gewenst moment van de dag, ter verfrissing en bevochtiging van de mond. Regelmatig gebruik van BioXtra mondspoeling ondersteunt het natuurlijke afweersysteem en verlengt de werking van BioXtra milde tandpasta.


BioXtra zachte Tandpasta

Bevat een optimale concentratie van stoffen die vergelijkbaar zijn met die in natuurlijk speeksel en die een beschermende werking hebben, plus calcium, fluoride en xylitol. Deze unieke, niet schuimende formule is zorgvuldig samengesteld door specialisten om een maximaal comfort te voorzien in de mond.


BioXtra gel

BioXtra bevochtigingsgel voorziet in een lang aanhoudend comfort. Deze unieke suikervrije formule werrkt op dezelfde manier als natuurlijk speeksel, in het bijzonder 's nachts, terwijl tegelijk belangrijke natuurlijke enzymen worden gevornd.


BioXtra mondspray

BioXtra Mondspray corrigeert en onderhoudt het delicate evenwicht nodig voor een frisse, gezonde en aangename mond. De unieke niet drogende formule vormt een slijmlaagje over mondslijmvliezen en lippen.

Membrasin 
Membrasin bevat omega-7-vetzuren met een positieve invloed op mond, ogen, huid en slijmvliezen. Daarnaast bevat de olie de onverzadigde vetzuren: omega-3, omega-6 en omega-9. 

Het geadviseerde gebruik is driemaal daags 2 softgels (capsules) innemen tijdens de maaltijd. Na 1 à 2 maanden kan de dosering worden verlaagd naar tweemaal daags 1 capsule. Voor kinderen onder de 12 jaar wordt de halve dosering aanbevolen. Voor kinderen onder de 4 jaar is de capsulevorm niet geschikt.

Samenstelling
Iedere capsule bevat 144 mg omega-7-vetzuren

De aanbevolen dagdosering (6 vegicapsules) bevat:
Duindoornolie (Hippophaë rhamnoides) 3000 mg
Bevat de volgende vetzuren 
Palmitoleïnezuur (omega-7) 714 mg 
cis Vacceenzuur (omega-7) 150 mg 
Oliezuur (omega-9) 360 mg 
Linolzuur (omega-6) 534 mg 
Alfa-linoleenzuur (omega-3) 390 mg 
Palmitinezuur 714 mg 
Vitamine E (d alfa-tocoferol) (12 ie) 12 mg (ADH 123%)
Bevat géén suiker, gluten, lactose, conserveermiddelen of kleur-, geur- en smaakstoffen. Geschikt voor vegetariërs en veganisten.

 

GUM® Aftamed gel 12ml
Geschikt voor de behandeling van mondulcera (mondzweertjes), stomatitis, aphtosa (aften) en kleine mondlaesies
  • Bevat PVP (polyvinylpyrrolidone), Aloe Vera en natriumhyaluronaat.
  • Verlicht snel de pijn door een polymeer met ‘plastic’ eigenschappen te leggen over de orale mucosa.
  • Natriumhyaluronaat bevordert de adhesie en de ephiteel littekenvorming.
  • Gemakkelijk in gebruik.

GUM® Aftamed mondspoeling 100ml

GUM® Aftamed mondspray 20ml

 

 

 

 

 

 

 

 

GENGIGEL® Gel 20ml
Te gebruiken bij tandvleesontstekingen (gingivitis), bloedend tandvlees, terugtrekkend tandvlees, tandvleespockets. Bij verwondingen van het mondweefsel veroorzaakt door een chirurgische ingreep, het trekken van tanden of kiezen, het aanbrengen van implantaten. Gengigel® kan ook gebruikt worden in het geval ontstekingsremmers niet gebruikt kunnen worden.

Men brengt een laagje gel aan op het tandvlees en wrijft dit zachtjes in voor een goede verdeling over het slijmvliesoppervlak. Dit herhaalt men 3 tot 4 keer per dag gedurende 3 tot 4 weken of zolang tot alle symptomen verdwenen zijn.

Gengigel® is effectief bij het behandelen van tandvleesaandoeningen en aftes in de mond Gengigel® is het eerste product in zijn soort in Nederland dat hyaluronan (biotechnologisch geproduceerd hyaluronzuur) bevat, een natuurlijk lichaamseigen bestanddeel dat zich in het bindweefsel van het lichaam bevindt. Hyaluronan is van nature actief in het regeneratieproces van het weefsel waar het de migratie van bindweefselcellen beinvloedt, wat bijdraagt aan het weefselherstel. Onderzoek heeft aangetoond, dat Gengigel® het tempo van het natuurlijke genezingsproces van beschadigd weefsel in de mond aanzienlijk kan bevorderen, evenals de toename van de bloedtoevoer naar het tandvlees en ontstekingen in de mond kan doen afnemen. Gengigel® verbetert ook de resultaten van parodontale behandelingen.

GENGIGEL® Mondspoelmiddel 150 ml
Voor de dagelijkse verzorging en preventie.Het verdient aanbeveling om 3 keer per dag zorgvuldig te spoelen met een dosering van 10 ml (één maatdopje) gedurende 3 à 4 weken tot alle symptomen zijn verdwenen. Gengigel® mondspoelmiddel leent zich uitstekend als onderdeel van een lange termijnaanpak van mondhygiëne voor het onderhoud van gezond tandvlees en mondweefsel. Bij dagelijks gebruik is men verzekerd van een langdurige frisse mond.

GENGIGEL® Spray 50ml
Bij acute problemen aan moeilijk toegankelijke plaatsen in de mond.Speciaal bedoeld voor de moeilijk toegankelijke plaatsen in de mond en voor dagelijks gebruik. 1 à 2 keer sprayen op het ontstoken of gewonde weefsel. Elk pufje garandeert een homogene en constante verspreiding van de vloeistof op het mondoppervlak.

GENGIGEL® Baby 15 ml
Verzacht de pijn en herstelt het tandvlees bij doorkomende tandjes.

Het doorkomen van de eerste tandjes is voor veel baby’s een vervelende gebeurtenis die pijn en ongemak veroorzaakt. Deze problemen zijn goed te voorkomen met de recente beschikbaarheid van het product Gengigel® Baby. Naast de verzachting van de pijn zorgt dit nieuwe middel eveneens voor een versnelde genezing van het geïrriteerde tandvlees van de baby. Doorkomende tandjes bij baby’s kunnen vervelende bijverschijnselen teweegbrengen, zoals koorts, oorpijn en diarree. Maar ook wordt de baby rusteloos en huilerig. Deze klachten kunnen verdwijnen door het gebruik van Gengigel® Baby.

Gengigel® Baby is afgeleid van Gengigel® Prof, een middel dat door de professionele zorgverlener o.a. wordt toegepast na het trekken van kiezen en/of tanden, plaatsen van implantaten, pocketbehandelingen. Gengigel® Baby is absoluut veilig, kent geen bijwerkingen, bevat geen suiker of alcohol en heeft een voor de baby aangename smaak. Het is eenvoudig toe te dienen door de gel met een droge vinger op het tandvlees aan te brengen en voorzichtig in te masseren. De samenstelling van de gel is dusdanig dat een goede hechting aan het tandvlees plaatsvindt.

Gengigel® Baby is een vrij verkrijgbaar medisch middel met als werkzame stof biotechnologisch hyaluronzuur. Gengigel® Baby heeft een op de baby aangepaste sterkte hyaluronzuur van slechts 0,2%. Hyaluronzuur is actief bij weefselherstel na weefselbeschadiging. Het is een natuurlijk voorkomend bestanddeel – een van de basisstoffen van het bindweefsel – dat vooral geconcentreerd voorkomt in het tandvleesslijmvlies, waar het zorgt voor herstel van het tere weefsel.

Buysen de GezondheidsWinkel Geleen ©1945-1996-2016