Buysen
      GezondheidsWinkel
     HealthShop
     GesundheitsLaden
     Boutique de Santé
\
  


Rijksweg centrum 103    
 (hoek kummenaedestraat)
    
A world of                6161 ED  Geleen    
 healthy solutions          046-4759003    
    
open: di t/m vr: 9-18u. za 9-17u    

Bestellen per e-mail of in WebShop     

vitamines
supplementen
sportvoeding
kruiden   Schüssler
homeopathie
Bach bloesems
etherische olie
afslanken  sex

cosmetica
huidverzorging
Phyto shampoo
Hauschka cosmetica
parfumerie 4711
Schoonheidssalon
Pedicure Manicure
Definitieve ontharing

orthopedie
bandages en braces
steunkousen kussens
inlegzolen klompen
gezondheidssandalen
warmte ondergoed
Bloeddrukmeters
Warmtepleisters

Alternatief
Zoutpijp Oorkaarsen
Neusdouche SeaBand
Edelsteen hangers
Colloïdaal Zilver Goud
Magnesium sulfaat
Magnesium chloride
Haarlemmer olie

Drogisterij
reformvoeding
geitenmelk  kokosolie
staalwaren  massage
 anti muggen
reflex spray
chemicaliën en
grondstoffen

 

Verzendkosten
in NL en B vanaf
 50,00 euro GRATIS
Uw bestelling wordt
snel en veilig bezorgd
door PostNL / Bpost
Worldwide shipping


             Zoeken (typ het hele woord):   

inhoud

nieuws route bestel info e-mail

 

Warmte Ondergoed Medima

Met Medima blijft u fit!
Transpireren hoort bij elke activiteit en in het bijzonder bij sport. Maar een katoenen T-shirt, of niet absorberende synthetische kleding, kan die transpiratie nooit volledig opnemen. Gevolg: de transpiratie verzamelt zich ter hoogte van de rug en lenden, en koelt af. De kleding gaat kleven en u krijgt onaangename en ongezonde koude rillingen. Het risico van abrupte afkoeling kunt u maar op één manier vermijden: door aangepaste onderkleding. Medima warmtekleding, op basis van natuurlijke angorawol, biedt u daarbij de beste bescherming. De unieke Medima angorawol kan alle transpiratie onmiddelijk absorberen en afvoeren. Uw lichaam blijft altijd droog en warm. Niet alleen tijdens, maar ook na een sportieve prestatie. Zo loopt u geen enkel risico op koude rillingen en andere afkoelingsverschijnselen.

Lekker warm en comfortabel de winter tegemoet met angora warmtegoed!
Warmtegoed is opgebouwd uit natuurlijke materialen waarin angorawol de hoofdrol speelt. Angora heeft namelijk een diepe warmtestraling in de huid en houdt perfect de lichaamstemperatuur vast. Voor mensen met spier- of gewrichtspijnen in rug, schouder, heup, knie, enkel of voet zijn er dito angora hempjes, broeken, bandages, sokken etc.

knie | schouder | rug | voeten | handen | elleboog | polsen | hals en nek
Doelgerichte bescherming voor probleemzones! Alle ThermoAS-Producten zijn bij uitstek geschikt voor de behandeling en het voorkomen van pijn. De wollige en elastische producten ondersteunen de pijnvermindering. Bij de probleemzones, bijvoorbeeld rug, knie of schouder, wordt door de natuurlijke luchtisolatie van angorahaar een gerichte warmtebescherming opgebouwd. De gewrichten blijven hierdoor beweeglijk en de spieren soepel. In het bijzonder geschikt voor mensen, die een grote behoefte hebben aan warmte en hun gevoelige lichaamsdelen beschermen willen.
dameshemd | damesbroek | herenhemd | herenbroek
Het klassieke Medima ondergoed is lichtgewicht en maakt niet dik. Het biedt optimaal comfort, want door de fijne angoravezels vormt zich een natuurlijke lucht-isolatielaag, die op de huidverwarmend en beschermend werkt.
dameshemd | damesbroek | herenhemd | herenbroek
Angora 20% is een heerlijk alternatief voor herfst en voorjaar. Het soms wisselvallig en koele weer maakt het beslist zeer aangenaam om de lichtere uitvoering van het Medima ondergoed te dragen.

Nieuw: Medima Antisept Silver knie | rug | voeten  
Werkt op een natuurlijke manier anti-bacterieel, anti-transpirerend en voorkomt geurhinder. De Antisept-lijn is uitermate geschikt voor mensen die lijden aan huidirritaties. Het verbetert de huid en heeft positieve eigenschappen voor een helend proces. Silver werk temperatuurgeleidend en is aangenaam om te dragen.

Buysen de GezondheidsWinkel Geleen ©1945-1996-2016