vitamines      KH3 supplementen  kruiden   Schüsslerzouten
homeopathie
Bach remedies
etherische olie
Salus Kiezelaarde Schindele's mineralen

cosmetica
huidverzorging
Hauschka Meditopics
Schoonheidssalon
Pedicure Manicure
Definitieve ontharing electrisch of VPL
Huidverbetering

orthopedie
bandages en braces
steunkousen 
inlegzolen     klompen
gezondheidssandalen
Thermo ondergoed
Wandelwol

Alternatief
Zoutpijp Oorkaarsen
Neusdouche SeaBand
Edelsteen hangers
Colloïdaal Zilver Goud
Magnesium Epsomzout
CBD wietolie

Drogisterij
reformvoeding
 Geneesmiddelen
schaartjes en tangen
 
grondstoffen
 Reflex spray
Warmtepleisters

 

Verzendkosten
in NL en B vanaf
 50,00 euro GRATIS
Uw bestelling wordt
snel en veilig bezorgd
door PostNL / Bpost
Worldwide shipping


           Zoeken (typ het hele woord):   

inhoud

contact
 

Sorinol shampoo | Roselan | DermoleenEquilac paardenmelk

Sorinol


Sorinol shampoo

Chronische hoofdhuidaandoeningen komen bij zo’n 2-3% van de bevolking voor, bij zowel volwassenen als kinderen. Vaak zijn de oorzaken van deze huidaandoeningen niet te achterhalen en zijn de genezingsmogelijkheden beperkt. Veel van deze mensen worden dus dag en nacht geconfronteerd met de symptomen van een huidaandoening: schilfering, irritatie, roodheid, ontstekingen en vooral een niet-aflatende jeuk. De meest voorkomende klacht is psoriasis, dat wordt veroorzaakt door een verstoorde aanmaak van huidcellen. Bij actieve psoriasis van de (hoofd)huid kunnen gewone verzorgende producten extra irritatie veroorzaken. 

Sorinol® Elke Dag bevatten natuurlijke, plantaardige ingrediënten die bewezen effectief zijn bij jeuk en schilfering. De Sorinol-shampoo zorgt ervoor dat schimmels en bacteriën geen kans krijgen, roos en overtollige huidcellen zacht worden verwijderd en de hoofdhuid mild wordt verzorgd, waardoor jeuk en irritatie verminderen.


Sorinol Elke Dag verzorgt huid en haar

Sorinol® Elke Dag is de naam voor een unieke shampoo, vervaardigd met onder meer plantaardige extracten, die de hoofdhuid en het haar verzorgen en de jeuk verminderen.

Sorinol Elke Dag
•  Verzorgt de hoofdhuid
•  Vermindert de jeuk
•  Bevat géén teer of corticosteroïden

De milde Sorinol Elke Dag shampoo bevat géén teer of corticosteroïden en is speciaal ontwikkeld om jeuk en irritatie te verminderen, de hoofdhuid soepel en glad te houden en het haar mild te verzorgen. De shampoo heeft een pH waarde van 4,5.

De  aanpak van de Sorinol shampoo zorgt ervoor dat schimmels en bacteriën geen kans krijgen, roos en overtollige huidcellen zacht worden verwijderd en de hoofdhuid mild wordt verzorgd, waardoor jeuk en irritatie verminderen.

Het Sorinol-verzorgingsconcept is ontwikkeld door Natumin Pharma uit Zweden. Zij hebben bij de ontwikkeling van deze natuurlijke (hoofd)huid- en haarverzorgende producten nauw samengewerkt met de Noorse Psoriasis Patiëntenvereniging, vooraanstaande dermatologen en kappers.

Roselan en Dermoleen

Roselan pommade Voor verzorging van de bijzonder droge huid

Roselan verzorgt en beschermt de (extreem) droge huid uitstekend op plaatsen als benen, voeten, ellebogen en handen. Heeft u een droge huid, dan kunt u dit product perfect combineren met een tweede product van Happy Foot, Dermoleen Crème (zie hieronder).

Voor de meest optimale en effectieve werking van deze crème op benen en voeten, verdient het dragen van katoenen sokken aanbeveling. Ook in de nacht.

Dermoleen crème Voor de bescherming van de droge huid

Deze verzorgende crème biedt een aangename en effectieve oplossing tegen droge plekken op de huid en huidschilfers. Tevens verwijdert hij dode huidcellen en huidschilfers overal op het lichaam. Heeft u een droge huid, dan kunt u dit product perfect combineren met een tweede product van Happy Foot: Roselan pommade (zie hierboven)

Buysen de GezondheidsWinkel Geleen ©1945-1996-2020