Buysen
      GezondheidsWinkel
     HealthShop
     GesundheitsLaden
     Boutique de Santé
\
  


Rijksweg centrum 103    
 (hoek kummenaedestraat)
    
A world of                6161 ED  Geleen    
 healthy solutions          046-4759003    
    
open: di t/m vr: 9-18u. za 9-17u    

Bestellen per e-mail of in WebShop     

vitamines
supplementen
sportvoeding
kruiden   Schüssler
homeopathie
Bach bloesems
etherische olie
afslanken  sex

cosmetica
huidverzorging
Phyto shampoo
Hauschka cosmetica
parfumerie 4711
Schoonheidssalon
Pedicure Manicure
Definitieve ontharing

orthopedie
bandages en braces
steunkousen kussens
inlegzolen klompen
gezondheidssandalen
warmte ondergoed
Bloeddrukmeters
Warmtepleisters

Alternatief
Zoutpijp Oorkaarsen
Neusdouche SeaBand
Edelsteen hangers
Colloïdaal Zilver Goud
Magnesium sulfaat
Magnesium chloride
Haarlemmer olie

Drogisterij
reformvoeding
geitenmelk  kokosolie
staalwaren  massage
 anti muggen
reflex spray
chemicaliën en
grondstoffen

 

Verzendkosten
in NL en B vanaf
 50,00 euro GRATIS
Uw bestelling wordt
snel en veilig bezorgd
door PostNL / Bpost
Worldwide shipping


             Zoeken (typ het hele woord):   

inhoud

nieuws route bestel info e-mail

 

de originele Sea-Band armbanden

      

Acupressuur polsbanden tegen reisziekte

Luchtzakken in het vliegtuig, gammele bussen in verre landen, wiebelende treinen, een ruwe zee tijdens een cruise, je kunt er doodziek van worden. Die misselijkheid bij welke vorm van transport dan ook wordt veroorzaakt door de misleidende signalen die de hersenen op dat moment krijgen. U zit stil in uw stoel, terwijl uw hersenen het signaal krijgen dat u in beweging bent. De één merkt daar niks van, terwijl een ander er behoorlijk ziek van kan worden. Zeker is dat reisziekte geen psychische oorzaak heeft. Vandaar dat medicijnen vaak helpen, evenals Sea-Band polsbanden, die met acupresssuur de misselijkheid, duizeligheid en het overgeven bij reisziekte veilig en effectief bestrijden. De SeaBand is officieel erkend als een Klasse 1 Medisch Hulpmiddel.

 

Eeuwenoude Chinese wetenschap in modern jasje

Als de energiebanen of meridianen, die vlak onder de huid lopen, zijn geblokkeerd of uit balans zijn, kan je ziek of misselijk worden. Door op bepaalde drukpunten zachte druk uit te oefenen worden die blokkades opgeheven. De 'chi' of wel de energie kan weer vrij door het lichaam stromen, waardoor je weer in balans komt. De plek, waar de druk op uitgeoefend moet worden, hangt af van de vereiste behandeling. Bij misselijkheid is bekend dat door een constante druk op het Pericardium (P6 of Nei-Kuan) de symptomen verdwijnen of sterk verminderen. Op dit principe berust de werking van Sea-Band. Het werkt echt!

Sea Band elastische polsbanden draag je simpelweg om je polsen. Een plastic knopje aan de binnenkant van de banden geeft een lichte, constante druk op het P6 drukpunt. Dit punt ligt aan de binnenkant van de pols, tussen de twee centrale pezen. Uit onderzoek is gebleken dat SeaBand polsbanden bij reisziekte in 87% van de gevallen de misselijkheid voorkomt en in elk geval sterk vermindert.

Ook bij kleine kinderen, die deze 100% veilige polsbandjes probleemloos kunnen dragen. De elastische banden knellen of hinderen niet. Binnen no time vergeet je dat je ze draagt. Zijn ze vuil? Geen punt, ze kunnen gewoon gewassen worden.

Tips tegen reisziekte:

  • Draag Sea-Band acupressuur polsbanden

  • Kijk altijd in de rij-, vlieg- of vaarrichting, liefst naar buiten. Kijk zo min mogelijk opzij en zeker niet naar beneden.

  • Ga in de auto of bus zo veel mogelijk voorin zitten.

  • Eet geen zware en vette maaltijden of melkproducten voor vertrek.

  • Leid kinderen af met liedjes, raadseltjes of woordspelletjes.

Hoe moet de Sea-Band aangebracht worden:

1. Plaats drie vingers aan de binnenkant van de pols met de top van de ringvinger onder de aanzet van de hand. Het Nei-Kuan punt ligt recht onder de top van de wijsvinger tussen de twee middelste pezen.

2. Plaats het knopje in benedenwaartse richting op het Nei-Kuan punt. Herhaal dit proces voor de andere pols. Voor het beste resultaat dient om beide polsen een band te worden aangebracht.

De banden kunnen zowel voorafgaande aan de reis als tijdens de reis worden omgedaan.

De Sea-Band werkt door middel van acupressuur, waarbij een zachte druk wordt uitgeoefent op het 'Nei-Kuan' punt in beide polsen. Gebruik ter verlichting van misselijkheid ten gevolge van reisziekte, zwangerschap, narcose en chemotherapie. Effectief binnen enkele minuten, is niet slaapverwekkend en heeft geen andere bijwerking. Sea-Band mag zo vaak en zo lang als nodig is gedragen worden. Langdurig gebruik kan echter de handen doen opzwellen. Wanneer dit gebeurt dienen de banden verwijderd te worden. De Sea-Band is geschikt voor volwassenen en kinderen.Wasvoorschrift: handwas in zacht wasmiddel.

De originele Sea-Band armbanden worden steeds als paar gedragen zijn verkrijgbaar in twee maten:
  • voor kinderen tot 6 jaar
  • voor volwassenen

 


Buysen de GezondheidsWinkel Geleen ©1945-1996-2016