Buysen
      GezondheidsWinkel
     HealthShop
     GesundheitsLaden
     Boutique de SantÚ
\
  


Rijksweg centrum 103    
 (hoek kummenaedestraat)
    
A world of                6161 ED  Geleen    
 healthy solutions          046-4759003    
    
open: di t/m vr: 9-18u. za 9-17u    

Bestellen per e-mail of in WebShop     

vitamines
supplementen
sportvoeding
kruiden   SchŘssler
homeopathie
Bach bloesems
etherische olie
afslanken  sex

cosmetica
huidverzorging
Phyto shampoo
Hauschka cosmetica
parfumerie 4711
Schoonheidssalon
Pedicure Manicure
Definitieve ontharing

orthopedie
bandages en braces
steunkousen kussens
inlegzolen klompen
gezondheidssandalen
warmte ondergoed
Bloeddrukmeters
Warmtepleisters

Alternatief
Zoutpijp Oorkaarsen
Neusdouche SeaBand
Edelsteen hangers
Collo´daal Zilver Goud
Magnesium sulfaat
Magnesium chloride
Haarlemmer olie

Drogisterij
reformvoeding
geitenmelk  kokosolie
staalwaren  massage
 anti muggen
reflex spray
chemicaliŰn en
grondstoffen

 

Verzendkosten
in NL en B vanaf
 50,00 euro GRATIS
Uw bestelling wordt
snel en veilig bezorgd
door PostNL / Bpost
Worldwide shipping


             Zoeken (typ het hele woord):   

inhoud

nieuws route bestel info e-mail

 

ThermaCare | CuraHeat | HansaPlast

Warmtepleisters 

 
  

 

ThermaCare 

Therma Care zelfverwarmende kompressen verlichten op doeltreffende wijze pijnen aan rug, nek, schouders en pols ten gevolge van spierspanningen, verrekkingen, spierstijfheid, verstuikingen of artrose.

Tenminste 12 uur therapeutische warmte. 
Door deze lange duur, gecombineerd met de diepte waarnaar de warmte uw lichaam intrekt, verlicht ThermaCare de pijn in uw nek, in schouder of in uw pols. 

De vorm van deze ThermaCare variant sluit perfect aan bij de nek, de schouders en de polsen waardoor de warmte optimaal de pijnlijke plek kan bereiken. 

ThermaCare is zo dun dat u het gemakkelijk en discreet onder uw normale kleding kunt gebruiken. 

Een verpakking ThermaCare voor nekpijn, schouderpijn en pijn in de pols bevat drie zelfverwarmende kompressen.

Een verpakking ThermaCare voor rugpijnen bevat twee zelfverwarmende kompressen.

Zelfverwarmende kompressen moet u niet gebruiken in de volgende situaties:

Op dezelfde plek tegelijk met andere wrijfmiddelen, pleisters, zalf of andere warmtekompressen. Op open wonden, op een beschadigde huid of bij nikkelallergie. Op builen en zwellingen die in de afgelopen 48 uur zijn ontstaan. Op lichaamsdelen waar u de warmte niet kunt voelen. Onder strakke kleding, riemen en ceintuurs. Tijdens het slapen, als u 55 jaar of ouder bent. Het verbrandingsrisico is groter bij oudere personen. Direct op de huid, als u 55 jaar of ouder bent. Bevestig ThermaCare dan op een hemd of een doek die op de huid gedragen wordt. Laat ThermaCare niet gebruiken door personen die het product niet zelf kunnen verwijderen, zoals kinderen of sommige ouderen. Wees voorzichtig als u last heeft van: suikerziekte, bloedsomloopproblemen, hartaandoeningen en reumato´de arthritis of als u zwanger bent.

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

Cura-Heat Rug- en schouderpijn

Toepassing
Voor snelle, langdurige en doelgerichte verlichting van pijn en stijfheid in spieren en gewrichten. Cura Heat Rug-& Schouderpijn geeft gedurende 12 uur constante en aangename warmte. Direct klaar voor gebruik. U opent het sachet en plakt het warmtekompres op de buitenzijde van uw kleding/ondergoed. De warmte straalt direct uit naar de pijnlijke plek. Het bevordert de bloedsomloop, vermindert stijfheid, ontspant en verzacht pijnlijke spieren en gewrichten. Reukloos, niet-medicinaal en het product is dun en onopvallend in gebruik. Cura-Heat Rug- & Schouderpijn kan altijd en overal gebruikt worden.

Samenstelling
IJzer, actieve koolstof en water

Gebruiksaanwijzing
Maak het sachet met de hand open (niet knippen) en haal het Cura-Heat warmtekompres eruit. Verwijder de papieren beschermlaag. Plak het kompres op de buitenzijde van uw kledingstuk/ondergoed op de pijnlijke plek. Cura-Heat wordt langzaam warm en bereikt binnen ongeveer 30 minuten haar maximale warmte. Cura-Heat wordt door de lucht geactiveerd. Maak het sachet daarom pas open wanneer u het gaat gebruiken.

Waarschuwing
Bij verkeerd gebruik kunnen warmtekompressen brandwonden veroorzaken, zelfs bij lage temperatuur. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing en controleer regelmatig. Om het risico op brandwonden te voorkomen: het warmtekompres nooit direct op de huid aanbrengen. Zorg ervoor dat de lucht om het warmtekompres vrij kan circuleren en oefen er geen druk op uit, bijvoorbeeld door er op te gaan liggen, zitten of strakke kleding over het warmtekompres heen aan te trekken. Indien het warmtekompres onaangenaam heet wordt, verwijder het dan onmiddellijk. Medisch hulpmiddel. Lees voor gebruik de bijsluiter.

Let op:
Cura Heat niet gebruiken bij een rode, ontstoken, beschadigde, ge´rriteerde huid of bij bloeduitstortingen; Cura-Heat niet gebruiken terwijl u slaapt; Indien u last heeft van reumatische artritis, slechte circulatie, zenuwbeschadiging, een zintuiglijke stoornis, een huidaandoening, diabetes of zwanger bent: raadpleeg uw arts om er zeker van te zijn dat warmtetherapie voor u geschikt is Cura Heat niet bij kinderen gebruiken.


nieuwe verpakking


vroegere verpakking

Hansaplast« elastische warmtepleisters

Hansaplast heeft pijnverzachtende warmtepleisters welke spierpijn doeltreffend bestrijden. De pleisters zijn verkrijgbaar in de maat: 22cm x 14cm, elastisch dus ook geschikt voor toepassing op de onderrug of schouders. Kunnen op maat geknipt worden.


Blijvend leverbaar!

 

Voltaren warmtepleisters

Voltaren Warmtepleister wordt direct op de huid aangebracht ter hoogte van de spierpijn. U voelt onmiddelijk de warmte en de verlichting. De pleister zorgt gedurende 10 uur voor een aangename warmte, waardoor vastzittende, pijnlijke spieren losgemaakt worden. Bovendien verbetert het de bloedcirculatie, waardoor de pijn verlicht wordt. De dunne, discrete pleister is ontwikkeld om daar te werken waar u pijn heeft en helpt u snel weer actief te zijn.

Wanneer te gebruiken?
Voltaren Warmtepleister kan gebruikt worden bij spier-, rug-, nek- en schouderpijn.

inhoud 2st, 10x13cm.

Buysen de GezondheidsWinkel Geleen ę1945-1996-2016