Buysen
      GezondheidsWinkel
     HealthShop
     GesundheitsLaden
     Boutique de Santé
\
  


Rijksweg centrum 103    
 (hoek kummenaedestraat)
    
A world of                6161 ED  Geleen    
 healthy solutions          046-4759003    
    
open: di t/m vr: 9-18u. za 9-17u    

Bestellen per e-mail of in WebShop     

vitamines
supplementen
sportvoeding
kruiden   Schüssler
homeopathie
Bach bloesems
etherische olie
afslanken  sex

cosmetica
huidverzorging
Phyto shampoo
Hauschka cosmetica
parfumerie 4711
Schoonheidssalon
Pedicure Manicure
Definitieve ontharing

orthopedie
bandages en braces
steunkousen kussens
inlegzolen klompen
gezondheidssandalen
warmte ondergoed
Bloeddrukmeters
weegschalen 

Alternatief
Zoutpijp Oorkaarsen
Neusdouche SeaBand
Edelsteen hangers
Colloïdaal Zilver Goud
Magnesium sulfaat
Magnesium chloride
Haarlemmer olie

Drogisterij
reformvoeding
geitenmelk  kokosolie
staalwaren  massage
 anti muggen
reflex spray
chemicaliën en
grondstoffen

 

Verzendkosten
in NL en B vanaf
 75,00 euro GRATIS
Uw bestelling wordt
snel en veilig bezorgd
door PostNL / Bpost
Worldwide shipping

             Zoeken (typ het hele woord):   

inhoud

nieuws route bestel info e-mail

 

Happy Foot | Gehwol | Gehwol Fusskraft | Allgauer | Lamisil | Daktarin | Yavatop

Voetverzorging

Happy Foot Schimmelnagelspray

Happy Foot Schimmelnagelspray is hét product ter preventie van schimmelnagels. De spray desinfecteert, doodt schimmels en bevat verzorgende oliën. Tevens is het een ideale verzorging voor en hulpmiddel bij het genezen reeds aanwezige schimmelnagels.

Happy Foot Schimmelnagelspray moet op de voeten worden gesprayd vóór en na het betreden van schimmelgevoelige plaatsen als zwembad, sportschool, openbare douches, golfpaviljoens. Bij reeds aanwezige schimmelnagels verdient het aanbeveling om ’s morgens op, onder en rondom de schimmelnagel sprayen. Bij een zware infectie moet u Happy Foot Schimmelnagelspray bij voorkeur ook ’s avonds toepassen. Blijf sprayen tot de infectie weg is.

De verkoopprijs staat vermeld in de webshop

 

Roselan zalf Voor verzorging van de bijzonder droge huid

Roselan verzorgt en beschermt de (extreem) droge huid uitstekend op plaatsen als benen, voeten, ellebogen en handen. Heeft u een droge huid ten gevolge van de menopauze, hormoonschommelingen en psoriasis, dan kunt u dit product perfect combineren met een tweede product van Happy Foot, Dermoleen Crème (zie hieronder).

Voor de meest optimale en effectieve werking van deze crème op benen en voeten, verdient het dragen van katoenen sokken aanbeveling. Ook in de nacht.

De verkoopprijs staat vermeld in de webshop

 

Dermoleen crème Voor de bescherming van de droge huid

Deze verzorgende crème biedt een aangename en effectieve oplossing tegen droge plekken op de huid en huidschilfers. Tevens verwijdert hij dode huidcellen en huidschilfers overal op het lichaam. Heeft u een droge huid ten gevolge van de menopauze, hormoonschommelingen en psoriasis, dan kunt u dit product perfect combineren met een tweede product van Happy Foot: Roselan pommade (zie hierboven)

De verkoopprijs staat vermeld in de webshop

 

Fresh Legs Voor frisse benen en een ontspannen gevoel

Fresh Legs werkt uitstekend tegen warme benen en een knellend gevoel, bijvoorbeeld door het dragen van elastische kousen of drukverband. De gel stimuleert de bloedsomloop en houdt de benen koel. Fresh Legs is ook uitermate geschikt tegen zweetvoeten en pijn onder de voetzolen.

De verkoopprijs staat vermeld in de webshop

 

Bodygel Wasgel 500ml
Een weldaad voor de droge en gevoelige (schilfer)huid

Deze verzorgende, ontspannende bodygel met actieve stoffen bevat natuurlijke ingrediënten voor de droge of gevoelige huid. De gel biedt verzachtende en effectieve huidverzorging voor psoriasispatiënten en geeft een relaxerend gevoel.

De verkoopprijs staat vermeld in de webshop

 

Gehwol balsem

Een weldadige, vitaliserende balsem voor de dagelijkse voetverzorging, met natuurlijke etherische oliën uit lavendel, rozemarijn en tijm. De ingrediënten uit rozemarijn en lavendel ondersteunen de verzorgende, ontspannende en deodoriserende werking op de huid. De menthol zorgt voor aangename verkoeling en verzacht bovendien eventuele jeuk. Bij regelmatig gebruik beschermen de beproefde GEHWOL ingrediënten tegen zweetvoeten en onaangename geur. Een dagelijkse massage met GEHWOL Balsem maakt de huid soepel, glad en bestand tegen de alledaagse belastingen. Vermoeide en pijnlijke voeten leven op. GEHWOL Balsem trekt snel in en geeft een aangenaam gevoel van een goed verzorgde huid.

Wat zit erin?
Natuurlijke etherische oliën uit rozemarijn, lavendel en pepermunt (menthol), jojoba olie, aloë vera en hulpstoffen.

Gebruiksaanwijzing:
Dagelijks 1 tot 2 cm crème uit de tube in de huid van de voeten (ook tussen de tenen) wrijven. Voor de droge huid is er GEHWOL Balsem (droge en gesprongen huid).

Inhoud Tube à 75 ml in kartonnen doos

De verkoopprijs staat vermeld in de webshop

 

Gehwol balsem voor droge en gesprongen huid

Een weldadige, vitaliserende balsem voor de dagelijkse voetverzorging, met natuurlijke etherische oliën uit lavendel, rozemarijn en tijm. De ingrediënten uit rozemarijn en lavendel ondersteunen de verzorgende, ontspannende en deodoriserende werking op de huid. De menthol zorgt voor aangename verkoeling en verzacht bovendien eventuele jeuk. Bij regelmatig gebruik beschermen de beproefde GEHWOL® ingrediënten tegen zweetvoeten en onaangename geur. Een dagelijkse massage met GEHWOL® Balsem maakt de huid soepel, glad en bestand tegen de alledaagse belastingen. Vermoeide en pijnlijke voeten leven op. Omdat dit middel huidvriendelijke stoffen bevat zoals lanoline en avocado olie, wordt een droge en gesprongen huid hiermee uitstekend verzorgd. Ruwe huid met kloofjes wordt weer glad en soepel en herkrijgt haar natuurlijke weerstand. GEHWOL® Balsem trekt snel in en geeft een aangenaam gevoel van een goed verzorgde huid.

Wat zit erin?
Verkoelende menthol, vochtregulerende aloë vera, natuurlijke etherische oliën van rozemarijn en lavendel, lanoline, avocado olie en hulpstoffen.

Gebruiksaanwijzing:
Dagelijks 1 tot 2 cm GEHWOL® Balsem uit de tube in de huid van de voeten (ook tussen de tenen) wrijven.

Inhoud Tube à 75 ml in kartonnen doos

De verkoopprijs staat vermeld in de webshop

 

GEHWOL Extra

GEHWOL Extra is een universele voetverzorgingscrème voor de verzorging en bescherming van sterk belaste of afgematte voeten. GEHWOL Extra is een samenstelling van huidbeschermende vetten en speciale medicinale zeep met natuurlijk voorkomende oliën. Deze crème laat zich gemakkelijk in de huid masseren en maakt GEHWOL Extra bijzonder geschikt voor de dagelijkse, intensieve voetverzorging. Daarnaast heeft GEHWOL Extra een positief effect op koude voeten, wintertenen en overmatige voettranspiratie.

Wat zit erin?
Lanoline, etherische oliën van lavendel, tijm, rozemarijn en eucalyptus melisse, hulpstoffen.

Inhoud Tube à 75 ml in kartonnen doos

De verkoopprijs staat vermeld in de webshop

GEHWOL Voetcrème

Een vanouds beproefd middel ter voorkoming van blaarvorming. De GEHWOL Voetcrème versterkt, voedt en verzorgt de huid. Uitgelezen ingrediënten vormen de basis voor deze effectieve crème. GEHWOL Voetcrème is uiterst betrouwbaar en voorkomt huidbeschadigingen tijdens lange wandeltochten (bijv. de Nijmeegse vierdaagse), sport of het inlopen van nieuw schoeisel. Als het ware vormt zich een filmlaagje op de huid, waardoor blaarvorming of andere verwondingen kunnen worden voorkomen. Ook zeer werkzaam tegen overmatig zweten, eeltvorming, smetlopen, schuurplekken bij rugzakdragers en stukrijden (paardensport). Door stimulatie van de bloedcirculatie worden de voeten in conditie gebracht voor grote prestaties en tegelijkertijd wordt het genezingsproces van wonden en blaren bevorderd. Deze rijke en verzorgende crème kan dus ook preventief worden ingezet.

Wat zit erin?
Vaste vetten, lanoline, medicinale zeep, natuurlijke oliën van lavendel, tijm en rozemarijn, menthol en hulpstoffen.

Gebruiksaanwijzing:
Dagelijks de huid met GEHWOL Voetcrème inwrijven om de huid in een goede conditie te krijgen. Voor een lange wandeling: de huid royaal (+ 1 mm dik) insmeren met GEHWOL Voetcrème. Dit ongeveer een kwartier laten drogen en dan sokken en schoenen aantrekken. 

De verkoopprijs staat vermeld in de webshop

GEHWOL Voetfris-Balsem

Voor branderige voeten, bijvoorbeeld na een dag winkelen of veel staan, is GEHWOL Voetfris- Balsem een ware verademing voor uw voeten. GEHWOL Voetfris-Balsem heeft een uitgebalanceerde samenstelling van verkoelende en beschermende bestanddelen en bevat tevens vochtregulerende stoffen die de vochtigheidsgraad van de huid verbeteren. Natuurlijke pepermuntolie en menthol verfrissen en verkoelen vermoeide, branderige en sterk belaste voeten. Dit gevoel van verfrissing en verkoeling houdt langdurig aan. GEHWOL Voetfris-Balsem beschermt de huid tegen bacteriën, is jeukverzachtend en verzachtend bij pijn. Frisheid en verzorging voor voeten en benen.

Wat zit erin?
Aziatische muntolie (menthol en menthylacetaat), etherische oliën van kamille, lavendel, valeriaan, rozemarijn en geranium en hulpstoffen.
 
Gebruiksaanwijzing:
1-2 maal daags GEHWOL Voetfris-Balsem dun opbrengen en licht inwrijven.

De verkoopprijs staat vermeld in de webshop

Gehwol Voetdeocreme bij zweetvoeten.

Eigenschappen en werking:
Een milde vette crème met huidvriendelijke en brede werking, die bij regelmatig gebruik beschermt tegen schimmels. Bij dermatologisch onderzoek uitermate geschikt bevonden voor de hygiëne van de voeten. De combinatie van werkzame stoffen rekent definitief af met onaangenaam ruikende voeten.

Wat zit erin?
O.a. manuka olie, zinkoxide, aloë vera en jojoba olie.

Gebruiksaanwijzing:
1-2 maal per dag de huid goed inwrijven. Kijk ook bij GEHWOL Voetdeo met verstuiver en GEHWOL Voetpoeder voor andere toedieningsvormen bij zweetvoeten.

Bijwerkingen:
In zeer zeldzame gevallen kan er overgevoeligheid voor één of meerdere bestanddelen bestaan.

Inhoud: Tube à 75 ml in kartonnen doos

De verkoopprijs staat vermeld in de webshop

Gehwol voet en schoen deo

Verfrist en maakt voeten en schoenen reukloos
Snelle toepassing
Beschermt tegen schimmel op de voeten en in de schoenen
Ook voor behandeling van schoenen
Te gebruiken bij
Zweetvoeten.

Eigenschappen en werking
Voet + schoen deodorant van GEHWOL® bestrijdt en voorkomt zweetgeur van de voeten en in de schoenen. Daarnaast zorgen de anti-bacteriele werkstoffen voor bescherming tegen voetschimmel. De combinatie van werkzame stoffen rekent definitief af met onaangenaam ruikende voeten. GEHWOL® Voet + schoen deo is snel in gebruik en kan dageijks worden gebruikt. Ideaal bij het sporten en het verkomen van zweetgeur in de schoenen.

Wat zit erin?
O.a. Zinc Ricoleate en Undecylenamide DEA

Gebruiksaanwijzing
GEHWOL® Voet + schoen deodorant envoedig opspuiten op de voeten en in de schoenen.
Schoenen: in de schoen spuiten en één nacht laten inwerken
Voeten: op de voet spuiten en laten drogen. Voor dagelijks gebruik.

Bijwerkingen
In zeer zeldzame gevallen kan er overgevoeligheid voor één of meerdere bestanddelen bestaan.

De verkoopprijs staat vermeld in de webshop

GEHWOL Kloven-Zalf bij kloven en droge en ruwe huid.

Eigenschappen en werking:
Verzorgingszalf voor sterk vereelte, gesprongen, droge en ruwe huid en bij extreme voetbelastingen. Bij regelmatig gebruik krijgt de huid zijn natuurlijke elasticiteit en weerstand terug. Beschermt effectief en voorkomt huidscheurtjes, kloofjes, rode verkleuringen en daarbij optredende complicaties.

Wat zit erin?
Panthenol, bisabolol, eucalyptus, lavendel, rozemarijn, methol, kamfer, tijm en hulpstoffen.

Gebruiksaanwijzing:
Bij kloven:
De GEHWOL Kloven-Zalf royaal op de kloven aanbrengen en afdekken met een pleister of verbandje. Dit gedurende een aantal uren laten intrekken.
Bij een droge en ruwe huid:
1-2 maal per dag de huid goed inwrijven.

Bijwerkingen:
In zeer zeldzame gevallen kan er overgevoeligheid voor één of meerdere bestanddelen bestaan.

Inhoud: Tube à 75 ml in kartonnen doos

De verkoopprijs staat vermeld in de webshop

GEHWOL Warmte-Balsem tegen koude voeten.

Eigenschappen en werking:
De nieuwe GEHWOL Warmte-Balsem werkt zoals de naam belooft; het is een warmtegevende balsem voor iedereen die vaak last heeft van koude voeten. Uitgelezen ingrediënten, zoals spaanse peper en rozemarijn, bevorderen de doorbloeding en brengen op die manier een aangenaam gevoel van warmte tot stand. Bestanddelen zoals glycerine en ureum brengen het vochtgehalte in de huid op peil, zodat deze voelbaar glad en soepel wordt.

Wat zit erin?
Spaanse peper, gember, zeewier extract, kamfer, rozemarijn- en lavendelolie, avocado-olie, bijenwas, lanoline, aloë vera, ureum en glycerine.

Gebruiksaanwijzing:
Dagelijks 1-2 cm GEHWOL Warmte-Balsem in de huid van de voeten masseren.

Bijwerkingen:
In zeer zeldzame gevallen kan er overgevoeligheid voor één of meerdere bestanddelen bestaan.

Inhoud: Tube à 75 ml in kartonnen doos

De verkoopprijs staat vermeld in de webshop

GEHWOL Crème Voetbad bij pijnlijke, vermoeide voeten.

Eigenschappen en werking:
Een huidherstellend, verfrissend en vitaliserend badconcentraat met lavendel en valeriaan. Weldadig bij vermoeide, pijnlijke en overbelaste voeten. Reinigt diep tot in de poriën en de huid van de voet wordt heerlijk zacht en soepel. Regelmatige voetbaden beschermen tegen bacteriën en deodoriseren langdurig. De frisse geur van lavendel kalmeert en ontspant. 

Wat zit erin?
Lavendel (speik).

Gebruiksaanwijzing:
Meng een klein scheutje GEHWOL Crème Voetbad in 4 liter warm water en baad de voeten daarin 10 tot 15 minuten. Voldoende voor ± 30 verfrissende voetbaden.

Bijwerkingen:
In zeer zeldzame gevallen kan er overgevoeligheid voor één of meerdere bestanddelen bestaan.

Inhoud en adviesprijs:
Flacon à 150 ml in kartonnen doos

De verkoopprijs staat vermeld in de webshop

GEHWOL Voetbad bij pijnlijke, vermoeide voeten.

Eigenschappen en werking:
Een vitaliserend, verfrissend voetbad dat helpt tegen pijnlijke, branderige en transpirerende voeten. De natuurlijke etherische oliën van lavendel, rozemarijn en tijm bevorderen de doorbloeding. De voeten blijven langere tijd warm en worden gestimuleerd. Dit licht alkalisch badzout met huidvetherstellende componenten reinigt tot diep in de poriën en maakt de huid weer soepel. Verweekt eelt, likdoorns en knobbels. Regelmatige voetbaden deodoriseren langdurig.

Wat zit erin?
Lavendel, rozemarijn, tijm en hulpstoffen.

Gebruiksaanwijzing:
Meng 1 eetlepel (ca. 20 g) GEHWOL Voetbad in 4 liter warm water en baad de voeten daarin 10 tot 15 minuten. Gebruik de dubbele hoeveelheid GEHWOL Voetbad bij sterke eeltvorming en likdoorns.

Inhoud: Kartonnen doos à 400 g

De verkoopprijs staat vermeld in de webshop

GEHWOL FUSSKRAFT BLAUW bij droge en gesprongen huid

Een speciale invettende crème voor de droge huid met natuurlijke vetten zoals lanoline verzorgt de droge, ruwe voethuid en maakt haar weer soepel en glad. Kamfer en menthol verzachten branderige voeten. Antiseptisch, voorkomt voetschimmel en jeuk. Normaliseert de zweetvorming en deodoriseert.

Ook geschikt voor diabetici

Ingrediënten: Lanoline, kamfer, Menthol, Essentiële olie van rozemarijn, bergden en lavendel.

Gebruiksaanwijzing: aanbrengen op de voeten en tusen de tenen.

De verkoopprijs staat vermeld in de webshop

GEHWOL FUSSKRAFT GROEN voor de Normale huid

Tegen transpirerende voeten. De zweet- en geurvorming wordt genormaliseerd, de voeten worden fris, reukloos en soepel.
Antiseptisch, voorkomt voetschimmel en jeuk.

Ook geschikt voor diabetici

Ingrediënten: Kamfer, Menthol, Essentiële olie van rozemarijn, bergden en lavendel.

Gebruiksaanwijzing: aanbrengen op de voeten en tusen de tenen.

De verkoopprijs staat vermeld in de webshop

GEHWOL FUSSKRAFT ROOD - droge en gesprongen huid

Verwarmende voetcrème bij Koude, droge en gesprongen voeten

Invettende, verwarmende verzorgingscrème. Kamfer, paprika en gemberextracten stimuleren de doorbloeding en verwarmen de voeten. Verlicht vermoeide, belaste en pijnlijke voeten. 

Ingrediënten: Kamfer, Paprika, Gember-extracten, Essentiële olie van rozemarijn, bergden en lavendel.

Gebruiksaanwijzing: aanbrengen op de voeten en tusen de tenen.

De verkoopprijs staat vermeld in de webshop

Buysen de GezondheidsWinkel Geleen ©2013