Buysen
      GezondheidsWinkel
     HealthShop
     GesundheitsLaden
     Boutique de Santť
\
  


Rijksweg centrum 103    
 (hoek kummenaedestraat)
    
A world of                6161 ED  Geleen    
 healthy solutions          046-4759003    
    
open: di t/m vr: 9-18u. za 9-17u    

Bestellen per e-mail of in WebShop     

vitamines
supplementen
sportvoeding
kruiden   SchŁssler
homeopathie
Bach bloesems
etherische olie
afslanken  sex

cosmetica
huidverzorging
Phyto shampoo
Hauschka cosmetica
parfumerie 4711
Schoonheidssalon
Pedicure Manicure
Definitieve ontharing

orthopedie
bandages en braces
steunkousen kussens
inlegzolen klompen
gezondheidssandalen
warmte ondergoed
Bloeddrukmeters
Warmtepleisters

Alternatief
Zoutpijp Oorkaarsen
Neusdouche SeaBand
Edelsteen hangers
ColloÔdaal Zilver Goud
Magnesium sulfaat
Magnesium chloride
Haarlemmer olie

Drogisterij
reformvoeding
geitenmelk  kokosolie
staalwaren  massage
 anti muggen
reflex spray
chemicaliŽn en
grondstoffen

 

Verzendkosten
in NL en B vanaf
 50,00 euro GRATIS
Uw bestelling wordt
snel en veilig bezorgd
door PostNL / Bpost
Worldwide shipping


             Zoeken (typ het hele woord):   

inhoud

nieuws route bestel info e-mail

 

Saltpipe Zoutpijp 

Wie last heeft van ademhalingsproblemen, asthma, luchtweginfecties, snurken, rokershoest, allergiŽn en vernauwde bronchiŽn vindt in een zoutachtig klimaat een optimale omgeving om deze lichaamlijke ongemakken te bestrijden. Helaas kan niemand voortdurend in zijn of haar ideale omgeving vertoeven, alleen tijdens vakanties is dat mogelijk. En dat is jammer maar ook niet meer nodig, want men kan het vrije vakantie-gevoel nu in huis halen !

In TranssylvaniŽ of Zevenburgen (vroeger behorend tot het koninkrijk Hongarije en nu een provincie van RoemeniŽ) staan enorme rotsen met daarin zoutmijnen die unieke zoutsteenkristallen bevatten. In 1567 waren de eerst ontginningen, in 1762 werd de Jozsef Mijn geopend en het duurde tot 1960 voordat de eerste Speleotherapie in de Doja Mijn werd geopend. Het zoutgesteente is namelijk miljoenen jaren oud en bevat o.a. NaCl, Mg en Calcium. De bijzondere, zoutachtige lucht reinigt het gehele ademhalingssysteem, laat het slijmvlies tot rust komen en de zwellingen in de bronchiŽn verminderen.

Omdat de zoutmijnen in Praid jaarlijks door meer dan 250.000 mensen bezocht worden, heeft een Hongaarse professor begin deze eeuw een uniek product ontworpen om die puur zuivere zoutkristallen rechtstreeks bij de patient te brengen. Dat product werd de SaltPipe™ met een versie voor volwassenen en voor kinderen. 

Vanaf nu is ook in Nederland de SaltPipe™ beschikbaar. Iedereen met bovengenoemde ademhalingsproblemen kan vanaf nu iedere dag en overal beschikken over de mobiele zouttherapie via de SaltPipe™. Deze inhalator lijkt op een kleine pijp en bevat tussen de 2 porceleinen filters in, voldoende zouten en mineralen voor 5 jaar gebruik.

Wat doet de SaltPipe™ ? 
De micro-fijne zoutdeeltjes vermengen zich met de vochtige adem en stroomt zo het ademhalingssysteem in waar het het vastzittend slijm losmaakt en nog wel zonder bijwerking ! Daarom is de SaltPipe™ ook geschikt voor zwangere vrouwen of patiŽnten die medicijnen slikken voor hun ademhalingsstoornissen. Als het reinigingsproces van de ademhalingsorganen begint, kan men tijdens het hoesten of niezen ervaren dat de ademhalingswegen vrijer worden.

Hoe wordt de SaltPipe™ gebruikt ?
De SaltPipe™ is een handige inhalator waarmee men iedere dag enkele keren enige minuten regelmatig kan inhalleren. Dat kan oplopen tot 20 – 25 minuten per dag in zijn totaliteit. Maar in noodgevallen kan de behandeling uitgebreid worden naar enkele uren per dag. Het zoutachtige micro klimaat brengt de cellen van de ademhalingswegen tot rust en bevordert het natuurlijke zelfreinigingsmechanisme.

Zoutpijp voor kinderen

Saltpipe voor kinderen
De micro-fijne zoutdeeltjes vermengen zich met de vochtige adem en stroomt zo het ademhalingssysteem in waar het het vastzittend slijm losmaakt en nog wel zonder bijwerking!

Geschikt bij verkoudheid, asthma en COPD, rokershoest, pollen en allergiŽn, verstopte bronchiŽn, griep en verkoudheid

Wanneer te gebruiken:
Voor kinderen vanaf 2-3 jaar die last hebben van verkoudheid, asthma, pollen en andere allergiŽn, verstopte bronchiŽn, gewone griep, etc.

IngrediŽnten:
De SaltPipe™ bevat 50 – 60 gram kristal zout (Halit genaamd) uit het middendeel van het Miozšn Gebergte, verdeeld in natriumchloride, calciumsulfaat, magnesiumchloride, calciumchloride, ijzeroxide en sporen van kalium, jodium en broom. Deze ingrediŽnten zijn voldoende voor 5 jaar gebruik van de SaltPipe™.

Zoutpijp voor volwassenen

De micro-fijne zoutdeeltjes vermengen zich met de vochtige adem en stroomt zo het ademhalingssysteem in waar het het vastzittend slijm losmaakt en nog wel zonder bijwerking!

Geschikt bij verkoudheid, asthma en COPD, rokershoest, pollen en allergiŽn, verstopte bronchiŽn, griep en verkoudheid

IngrediŽnten:
De SaltPipe™ bevat 50 – 60 gram kristal zout (Halit genaamd) uit het middendeel van het Miozšn Gebergte, verdeeld in natriumchloride, calciumsulfaat, magnesiumchloride, calciumchloride, ijzeroxide en sporen van kalium, jodium en broom. Deze ingrediŽnten zijn voldoende voor 5 jaar gebruik van de SaltPipe™

Mini Zoutpijp 

Mini Saltpipe voor 3 - 6 maanden

De Mini SaltPipe is praktisch gezien, een mobiele zoutgrot: iedereen kan door het gebruik van de Mini SaltPipe de voordelen van deze therapie ervaren, waar ook ter wereld ! De Mini SaltPipe is een effectieve toegevoegde therapie voor verkoudheid. Bij constant gebruik kan in het geval van ziektes de Mini SaltPipe preventief werken. Ook beschikbaar zijn: SaltPipe (Volwassenen) en de Solefant (voor kinderen).
Van tijd tot tijd hebben we allemaal wel eens last van de volgende gangbare ziektebeelden, die veel ongemak veroorzaken, zoals kou vatten, verkoudheid, hoesten, verstopte neus, bronchitis, griepverschijnselen, loopneus, allergie of astma. Tegenwoordig is er een veelvoud van behandelingen beschikbaar om deze symptomen te verminderen of te behandelen. Gelukkig is er een natuurlijke ‚€žschat" die duurzame verlichting brengt: natuurlijk rots-zout Halit. Behandeling met deze 20 miljoen jaar-oude unieke zoutsoort brengt snel verlichting en kan ook een betekenisvolle preventieve rol spelen. Het weldadige effect van rots-zout op het ademhalingssysteem is al eeuwenlang bekend, maar is recentelijk weer bewezen via klinische studies en goed gedocumenteerde medische ervaringen. De geheime genezende waarde van dit rots-zout ligt in de zeer kleine, door de lucht overgedragen, zoutdeeltjes die, indien geÔnhaleerd, de ademhalings-organen louteren, kalmeren en herstellen. Het Halit-zout, dat in de Mini SaltPipe, maar ook in de porceleinen SaltPipe (Volwassenen) en de Solefant (voor kinderen) wordt gebruikt, is zeer zorgvuldig geselecteerd in de meest beroemde en genezende zoutgrotten van Europa. Daardoor kan de conditie van de patient met ademhalinsgproblemen enorm verbeterd worden.

Buysen de GezondheidsWinkel Geleen ©1945-1996-2016