Buysen
      GezondheidsWinkel
     HealthShop
     GesundheitsLaden
     Boutique de Santé
\
  


Rijksweg centrum 103    
 (hoek kummenaedestraat)
    
A world of                6161 ED  Geleen    
 healthy solutions          046-4759003    
    
open: di t/m vr: 9-18u. za 9-17u    

Bestellen per e-mail of in WebShop     

vitamines
supplementen
sportvoeding
kruiden   Schüssler
homeopathie
Bach bloesems
etherische olie
afslanken  sex

cosmetica
huidverzorging
Phyto shampoo
Hauschka cosmetica
parfumerie 4711
Schoonheidssalon
Pedicure Manicure
Definitieve ontharing

orthopedie
bandages en braces
steunkousen kussens
inlegzolen klompen
gezondheidssandalen
warmte ondergoed
Bloeddrukmeters
Warmtepleisters

Alternatief
Zoutpijp Oorkaarsen
Neusdouche SeaBand
Edelsteen hangers
Colloïdaal Zilver Goud
Magnesium sulfaat
Magnesium chloride
Haarlemmer olie

Drogisterij
reformvoeding
geitenmelk  kokosolie
staalwaren  massage
 anti muggen
reflex spray
chemicaliën en
grondstoffen

 

Verzendkosten
in NL en B vanaf
 50,00 euro GRATIS
Uw bestelling wordt
snel en veilig bezorgd
door PostNL / Bpost
Worldwide shipping


             Zoeken (typ het hele woord):   

inhoud

nieuws route bestel info e-mail

 

HotKiss | Compeed 
Oralmedic | Gengigel | Droge mond | Skin2Moro

Koortslippen, Acne

 

Herpotherm (Hot Kiss)

Herpotherm is een volgens de laatste dermatologische standaards gecontroleerd medisch hulpmiddel, dat de vorming en ontwikkeling van een koortslip bij tijdig gebruik kan voorkomen. Het grote voordeel: u hoeft niet meerdere keren per dag zalf aan te brengen en u stelt uzelf dus niet bloot aan chemische middelen en andere ongewenste bijwerkingen!

  • Er ontstaan geen hinderlijke, lelijke blaasjes of een wondgevoel bij de lippen.
  • Het apparaatje heeft de vorm van een lippenstift, is klein en compact en kan overal mee naartoe worden genomen.
  • Herpotherm kan door iedereen worden gebruikt, ongeacht geslacht of leeftijd.
  • Een besmetting met het herpes-simplex-virus kan niet ongedaan worden gemaakt, maar met Herpotherm kunt u de symptomen van de herpesaandoening effectief bestrijden.
  • Let op: om hygiënische redenen mag Herpotherm altijd slechts door één persoon worden gebruikt.


Compeed lipblaasjes pleisters

Elke verpakking van de Compeed® Lipblaasjes Patch bevat 15 patches. Hiermee kunt u één uitbraak van het lipblaasje behandelen. Er zit ook een klein spiegeltje in de verpakking, waarmee u de patch gemakkelijker kunt aanbrengen en een gebruiksaanwijzing. De verpakking is klein, onopvallend en gemakkelijk mee te nemen.

U kunt de Compeed® Lipblaasjes Patch vanaf de eerste tekenen van de uitbraak (dat is meestal een tintelend gevoel rond de mond) aanbrengen en de patches blijven gebruiken totdat de huid aan het eind van de uitbraak volledig is hersteld.

Breng de patch rechtstreeks op het lipblaasje aan. Zo zorgt u ervoor dat het blaasje niet verder wordt besmet en dat het virus zich niet verspreidt. Verwijder voor gebruik de beschermende folie van het meegeleverde spiegeltje en volg de stapsgewijze gebruiksaanwijzing nauwkeurig op.

BUYSEN de GezondheidsWinkel: HotKiss | Compeed
Oralmedic | Bioclin multi oral gel | Gengigel | Droge mond | Skin2Moro

Aften

 

 

 

 

 

 

ORALMEDIC® 1 staafje 1 keer aanbrengen
De revolutionaire aanpak 

Aften zijn meestal kleine, pijnlijke zweertjes van het mondslijmvlies met een gemiddelde doorsnede van 3 tot 4 mm. De plekjes zijn grijswit of geel met een rode rand. Aften kunnen voorkomen aan de binnenkant van de lippen of wangen 
of op de tong. Ze verdwijnen meestal na 1 tot 2 weken, maar soms zijn ze hardnekkig en komen ze steeds terug.

Er bestaan ook grote aften. Die zijn veel ernstiger. Ze zijn groter dan 1 cm en dieper. Ze kunnen gepaard gaan met ernstige ongemakken (veel pijn, koorts, opgezette lymfeklieren) en ze laten een litteken achter. 

Aften kunnen verschijnen bij een verminderde lichamelijke weerstand, bij beschadiging (door gebitsproblemen, een slechte mondhygiëne, te krachtig 
poetsen, een slecht passend kunstgebit) of door het eten van te heet voedsel. Ook emotionele stress, erfelijke factoren, hormonale factoren, voedselovergevoeligheid en bepaalde geneesmiddelen 
(geneesmiddelen die het immuunsysteem onderdrukken, bepaalde pijnstillers 
en bèta-blokkers) kunnen een rol spelen bij het onstaan van aften.

Vermijd volgende voedingsmiddelen wanneer u aften hebt: suikerrijke voeding, noten, citrusvruchten (vooral sinaasappel), chocolade, kruiden en specerijen, schaal- en schelpdieren, varkensvlees, onrijpe bananen, eieren, melk, oude kaas, kiwi’s, koolraap, aardappelen en tomaten.

Oralmedic® is een recente, gepatenteerde, revolutionaire aanpak van aften.
De aften verdwijnen na enkele seconden en slechts 1 maal aanbrengen volstaat! 
De aft wordt bedekt met een beschermende barrière, waardoor de aft op een optimale manier aangepakt wordt. 

Oralmedic® is een verpakking voor 3 toepassingen. Het wattenstaafje 
bevat een vloeistof die op de aft wordt aangebracht gedurende 5 tot 10 seconden. Nadien de mond spoelen met water. 1 toepassing volstaat voor 1 aft. 

GUM® Aftamed gel 12ml
Geschikt voor de behandeling van mondulcera (mondzweertjes), stomatitis, aphtosa (aften) en kleine mondlaesies
  • Bevat PVP (polyvinylpyrrolidone), Aloe Vera en natriumhyaluronaat.
  • Verlicht snel de pijn door een polymeer met ‘plastic’ eigenschappen te leggen over de orale mucosa.
  • Natriumhyaluronaat bevordert de adhesie en de ephiteel littekenvorming.
  • Gemakkelijk in gebruik.

GUM® Aftamed mondspoeling 100ml

GUM® Aftamed mondspray 20ml

GENGIGEL® Gel 20ml
Te gebruiken bij tandvleesontstekingen (gingivitis), bloedend tandvlees, terugtrekkend tandvlees, tandvleespockets. Bij verwondingen van het mondweefsel veroorzaakt door een chirurgische ingreep, het trekken van tanden of kiezen, het aanbrengen van implantaten. Gengigel® kan ook gebruikt worden in het geval ontstekingsremmers niet gebruikt kunnen worden.

Men brengt een laagje gel aan op het tandvlees en wrijft dit zachtjes in voor een goede verdeling over het slijmvliesoppervlak. Dit herhaalt men 3 tot 4 keer per dag gedurende 3 tot 4 weken of zolang tot alle symptomen verdwenen zijn.

Gengigel® is effectief bij het behandelen van tandvleesaandoeningen en aftes in de mond Gengigel® is het eerste product in zijn soort in Nederland dat hyaluronan (biotechnologisch geproduceerd hyaluronzuur) bevat, een natuurlijk lichaamseigen bestanddeel dat zich in het bindweefsel van het lichaam bevindt. Hyaluronan is van nature actief in het regeneratieproces van het weefsel waar het de migratie van bindweefselcellen beinvloedt, wat bijdraagt aan het weefselherstel. Onderzoek heeft aangetoond, dat Gengigel® het tempo van het natuurlijke genezingsproces van beschadigd weefsel in de mond aanzienlijk kan bevorderen, evenals de toename van de bloedtoevoer naar het tandvlees en ontstekingen in de mond kan doen afnemen. Gengigel® verbetert ook de resultaten van parodontale behandelingen.

  

GENGIGEL® Mondspoelmiddel 150 ml
Voor de dagelijkse verzorging en preventie.Het verdient aanbeveling om 3 keer per dag zorgvuldig te spoelen met een dosering van 10 ml (één maatdopje) gedurende 3 à 4 weken tot alle symptomen zijn verdwenen. Gengigel® mondspoelmiddel leent zich uitstekend als onderdeel van een lange termijnaanpak van mondhygiëne voor het onderhoud van gezond tandvlees en mondweefsel. Bij dagelijks gebruik is men verzekerd van een langdurige frisse mond.

GENGIGEL® Spray 50ml
Bij acute problemen aan moeilijk toegankelijke plaatsen in de mond.Speciaal bedoeld voor de moeilijk toegankelijke plaatsen in de mond en voor dagelijks gebruik. 1 à 2 keer sprayen op het ontstoken of gewonde weefsel. Elk pufje garandeert een homogene en constante verspreiding van de vloeistof op het mondoppervlak.GENGIGEL® Baby 15 ml
Verzacht de pijn en herstelt het tandvlees bij doorkomende tandjes.

Het doorkomen van de eerste tandjes is voor veel baby’s een vervelende gebeurtenis die pijn en ongemak veroorzaakt. Deze problemen zijn goed te voorkomen met de recente beschikbaarheid van het product Gengigel® Baby. Naast de verzachting van de pijn zorgt dit nieuwe middel eveneens voor een versnelde genezing van het geïrriteerde tandvlees van de baby. Doorkomende tandjes bij baby’s kunnen vervelende bijverschijnselen teweegbrengen, zoals koorts, oorpijn en diarree. Maar ook wordt de baby rusteloos en huilerig. Deze klachten kunnen verdwijnen door het gebruik van Gengigel® Baby.

Gengigel® Baby is afgeleid van Gengigel® Prof, een middel dat door de professionele zorgverlener o.a. wordt toegepast na het trekken van kiezen en/of tanden, plaatsen van implantaten, pocketbehandelingen. Gengigel® Baby is absoluut veilig, kent geen bijwerkingen, bevat geen suiker of alcohol en heeft een voor de baby aangename smaak. Het is eenvoudig toe te dienen door de gel met een droge vinger op het tandvlees aan te brengen en voorzichtig in te masseren. De samenstelling van de gel is dusdanig dat een goede hechting aan het tandvlees plaatsvindt.

Gengigel® Baby is een vrij verkrijgbaar medisch middel met als werkzame stof biotechnologisch hyaluronzuur. Gengigel® Baby heeft een op de baby aangepaste sterkte hyaluronzuur van slechts 0,2%. Hyaluronzuur is actief bij weefselherstel na weefselbeschadiging. Het is een natuurlijk voorkomend bestanddeel – een van de basisstoffen van het bindweefsel – dat vooral geconcentreerd voorkomt in het tandvleesslijmvlies, waar het zorgt voor herstel van het tere weefsel.

Buysen de GezondheidsWinkel Geleen ©1945-1996-2016