Buysen
      GezondheidsWinkel
     HealthShop
     GesundheitsLaden
     Boutique de Santť
\
  


Rijksweg centrum 103    
 (hoek kummenaedestraat)
    
A world of                6161 ED  Geleen    
 healthy solutions          046-4759003    
    
open: di t/m vr: 9-18u. za 9-17u    

Bestellen per e-mail of in WebShop     

vitamines
supplementen
sportvoeding
kruiden   SchŁssler
homeopathie
Bach bloesems
etherische olie
afslanken  sex

cosmetica
huidverzorging
Phyto shampoo
Hauschka cosmetica
parfumerie 4711
Schoonheidssalon
Pedicure Manicure
Definitieve ontharing

orthopedie
bandages en braces
steunkousen kussens
inlegzolen klompen
gezondheidssandalen
warmte ondergoed
Bloeddrukmeters
weegschalen 

Alternatief
Zoutpijp Oorkaarsen
Neusdouche SeaBand
Edelsteen hangers
ColloÔdaal Zilver Goud
Magnesium sulfaat
Magnesium chloride
Haarlemmer olie

Drogisterij
reformvoeding
geitenmelk  kokosolie
staalwaren  massage
 anti muggen
reflex spray
chemicaliŽn en
grondstoffen

 

Verzendkosten
in NL en B vanaf
 75,00 euro GRATIS
Uw bestelling wordt
snel en veilig bezorgd
door PostNL / Bpost
Worldwide shipping

             Zoeken (typ het hele woord):   

inhoud

nieuws route bestel info e-mail

 

Golden Naturals Neusspray | Nozovent | Breathe Right | Snurdim | Snore-end | Silence | Airmax | Marjolein

Snurken FranÁais

Snurken kan niet echt als een aandoening beschouwd worden, maar lastig is het wel. 
En dan vaak niet voor de persoon in kwestie, maar des te meer voor de partner. 
Gelukkig zijn er wel wat producten die snurken kunnen voorkomen of verminderen.
Ook kunnen oordopjes voor de partner hulp bieden.

Golden Naturals anti-snurk Neusspray

Golden Naturals anti-snurk Neusspray is een uitermate effectieve, krachtige en unieke remedie. Het stopt de symptomen van het snurken zodat u en uw partner heerlijk kunnen slapen en 's ochtends uitgerust wakker worden.

Gebruiksadvies: verstuif 2x in elk neusgat. Herhaal tijdens de nacht indien nodig. Geschikt bij zwangerschap en borstvoeding.

inhoud: 20ml, 22 doses.

 

De verkoopprijs staat vermeld in de webshop.

 

Airmax

Airmax bevordert een stille, regelmatige slaap. Omdat de Airmax een betere luchtstroom door de neus mogelijk maakt, gaat het ademen je makkelijk af, met alle positieve gevolgen van dien. Storende snurkgeluiden kunnen aanzienlijk verminderen en menig snurker wordt zelfs uitgeruster wakker. De Airmax kan dus een simpele oplossing bieden bij snurkproblemen.

Hoe werkt de AIRMAX
Je plaats de Airmax eenvoudig in de neus waardoor deze de neusvleugels iets naar buiten duwt. Hierdoor ontstaat direct een betere in- en uitstroom van lucht en dat merk je meteen! Hoe beter de luchtdoorstroming, hoe optimaler de ademhaling, hoe beter de prestatie maar ook betere ontspanning en minder kans op snurken. De Airmax heeft dus ook voor u veel voordelen.

Neusademhaling is beter dan mondademhaling

Je neus werkt als een luchtbehandelingsysteem: zowel de temperatuur als luchtvochtigheid worden geoptimaliseerd. Maar je neus werkt ook als een filter. Vuil en schadelijke stoffen worden uit de lucht gefilterd. Dus hoe makkelijker je door je neus kunt ademen, hoe beter.

De Airmax is eenvoudig in de neus te plaatsen. De pootjes worden aan de binnenkant tegen de neusvleugels gezet, waardoor het smalste gedeelte van de neusingang zich verwijdt. Hierdoor heb je direct een betere luchtdoorstroming. De Airmax is simpel en doeltreffend. Je voelt het niet maar je merkt het wel! 

Veilig & verantwoord
De Airmax is gemaakt van een zachte, reukloze medisch gecertificeerde kunststof. Het zit in een handig opbergdoosje dat je makkelijk overal mee naar toe neemt. 

 

De verkoopprijs staat vermeld in de webshop.
Nozovent

Maakt door de neus ademen eenvoudiger. Met als gevolg: minder snurken, rustiger slapen.

Snurken, een lastige kwaal
Snurken wordt veelal veroorzaakt door onvoldoende luchtpassage door de neus, waarbij zo zwaar door de mond wordt geademd dat het zachte gehemelte gaat trillen en veel lawaai kan maken. Nozozent verwijdt de neusgaten waardoor de luchtstroom tot 50% kan toenemen. De mogelijkheid tot snurken wordt hierdoor verminderd of zelfs voorkomen. Wetenschappelijk Keel- Neus- en Ooronderzoek heeft aangetoond dat Nozovent in 80% van de gevallen uitkomst biedt.

Droge mond
Neusademhaling met de Nozovent bevordert een goede bevochtiging, verwarming en reiniging van de ingeademde lucht. Hierdoor ontstaat minder kans op irritatie in de mond, keel en longen. Nozovent is gefabriceerd van een medische kwaliteit kunstof.

Houdbaarheid: Bij dagelijks gebruik na ca. 2 maanden vervangen. Inhoud: 1 st

 

De verkoopprijs staat vermeld in de webshop.

Breathe Right Glaxo Neusstrips

Als u lijdt aan snurken, allergieŽn, voorhoofdsholteontsteking of andere soorten neuscongesties en ademhalingsproblemen, dan weet u wat een groot verschil snelle verlichting maakt.

Breathe Rightģ neusstrips werden ontwikkeld om het vrij ademhalen gemakkelijker te maken en beter te kunnen slapen. Gebruik Breathe Right neusstrips overdag om atletische prestaties te verhogen door meer lucht door de neus te laten gaan.

Breathe Rightģ neusstrips werken door het voorzichtig openen van de neuskanalen. Iedere strip bestaat uit twee parallelle, plastic strookjes die in een speciale pleister zijn vastgezet. Als de neusstrip correct op de neus geplaatst is, brengt de strip de zijkanten van de neus omhoog. Hierdoor wordt het ademhalen door de neus gemakkelijker bij:

  • Verstopte neus / geblokkeerde neus vanwege verkoudheden of allergieŽn

  • Snurken; door via uw neus adem te halen in plaats van door uw mond

  • Ademhalingsmoeilijkheden veroorzaakt door een afwijkend Neustussenschot

Breathe Right neusstrips zijn speciaal ontwikkeld voor een betere neusademhaling en kunnen gebruikt worden bij snurken, verkoudheid, hooikoorts en het sporten. Na het opplakken worden de neusvleugels in een opwaartse beweging getrokken door twee kunststof strips in de pleister. Hierdoor wordt de instroom van lucht via de neus met ruim 30% verhoogd. Breathe Right is medicatievrij en de werking is wetenschappelijk bewezen. 

 

De verkoopprijs staat vermeld in de webshop.

Silence Totaal Antisnurkmiddel Mondspray

De Antisnurk innovatie: Silence is het eerste Totaal Antisnurkmiddel van een nieuwe generatie dat inwerkt op het keelweefsel, de voornaamste oorzaak van het snurken.

1- SILENCE werkt onmiddellijk: De exclusieve verstuiver van het muco-adhesief schuim met muntsmaak bedekt de al de keelweefsels om het trillen onmiddellijk te voorkomen

2- SILENCE voor heel de nacht: De formule (beschermd door een wereldwijd patent) blijft actief gedurende de hele slaap.

3-SILENCE herstelt tussen 2 nachten: het dagelijks gebruik van Silence draagt bij tot het weefselherstel en zorgt geleidelijk en op een natuurlijke wijze voor het verminderen van het snurken

Gebruiksaanwijzing: Voor het slapengaan de flacon krachtig schudden. Een eerste keer gedurende 1 seconde in de keelholte verstuiven. Inslikken. Vervolgens een tweede keer verstuiven. Inslikken.

IngrediŽnten o.a.:
Fosfatidylcholine (plantaardig), glycerine, carragenanen, Rosa canina, citroenzuur, munt, water.

 

De verkoopprijs staat vermeld in de webshop.

Snore-end keelspray  

SleepzZ Snore-End is een natuurlijke keelspray die het snurken en snurkgeluid effectief stopt in 87% van de gevallen. Snore-End werkt direct, is makkelijk toe te passen, heeft een frisse mint smaak en geen bijwerkingen. Een makkelijk toe te passen keelspray met een melange van natuurlijke oliŽn en vitaminen.

Effectieve oplossing
De Snore-End keelspray stopt het snurken in 87% van de gevallen of het snurkgeluid aanzienlijk vermindert. Door het achter in de keel, op de tong en de huig te sprayen, wordt over de huig een dun laagje aangebracht die het vibreren tijdens de slaap onmogelijk maakt. Het snurkgeluid verdwijnt voor tenminste 8 uur en kan op den duur zelfs helemaal verdwijnen. Snore-End zit in een praktische keelspray en bevat een mengsel van natuurlijke oliŽn en vitaminen op een speciale gepatenteerde liposome basis. Het werkt direct en is fris van smaak. In een uitgebreide Britse test van anti-snurk preparaten, waarbij zowel snurkers als hun partners naar hun mening werd gevraagd, kwam Snore-End als beste uit de bus

IngrediŽnten:
Bevat per dosering van 5x sprayen:
Vitamine E (0.28 mg), vitamine B (0.12 mg), vitamine C 90.17 mg).
Olijfolie, zonnebloemolie, amandelolie, sesamolie, tea tree olie, pepermuntolie, eucalyptusolie, EPA complex, in een basis van gedestilleerd water en glycerine, zonder conserveermiddelen.

Dosering:
Voor het slapen gaan 4 tot 5 maal tegen de bovenkant achter in de mond sprayen. Hoofd achterover houden. Vloeistof ca. 20 seconden in de mond houden voordat u doorslikt. Voor gebruik goed schudden. Na toediening niet meer eten of drinken. Alcoholgebruik kan de werking beÔnvloeden.

 

De verkoopprijs staat vermeld in de webshop.

Snurdim 20 zuigtabletten

Nachtelijke geluidsoverlast door snurkers kan spanningen en irritaties in relaties geven. Snurken houdt de partner immers vaak wakker. Bovendien is er aangetoond dat de persoon die zelf snurkt ook minder uitgerust op staat. Vermoeidheid, een slecht humeur en verlaagde concentratie zijn bekende gevolgen van snurken. Daarvoor is SnurDim ontwikkeld. Een homeopathisch geneesmiddel voor gebruik bij snurken!

Een uitgeslapen oplossing
Iedereen kan last hebben van een snurkprobleem. Uit onderzoek blijkt dat 60% van de mannen en circa 40% van de vrouwen boven de 40 jaar snurkt. Tijdens het slapen is het slijmvlies van gehemelte en keel wat meer gezwollen. De daardoor sneller stromende ingeademde lucht doet het gehemelte trillen. Deze trillingen geven het typerende snurkgeluid. De homeopathische bestanddelen van SnurDim kunnen helpen om het proces te verminderen. Ook indien deze zich door allergische reacties hebben gevormd.

Hoe te gebruiken?
Dosering voor volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar:
1 Tablet in de mond laten smelten. Bij voorkeur innemen ťťn uur voor het slapen of een kwartier voor het avondeten.

Snurdim kent geen neveneffecten, roept geen allergische reacties op en er zijn geen interacties bekend met andere geneesmiddelen. Lees voor gebruik de bijsluiter.

 

De verkoopprijs staat vermeld in de webshop.

Aromatherapie met etherische olie van Marjolein

Enkele druppels verdampen in de slaapkamer op een schoteltje of sponsje helpt tegen snurken en werkt ontspannend en versterkt het zenuwstelsel.

 

De verkoopprijs staat vermeld in de webshop.

Buysen de GezondheidsWinkel Geleen ©2013